1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Amersfoort, Utrecht, Hilversum

2075 Carlijn Goldhoorn PrintCarlijn Goldhoorn

Contact
Linkedin

 

 

Afwisseling is wat het werken in de psychische gezondheidszorg voor mij uitdagend en interessant maakt.

Naast IQcoach werk ik als ambulant behandelaar. Ik heb zodoende veel ervaring opgedaan in het verminderen of oplossen van uiteenlopende problematiek. Ook het werken binnen een multidisciplinair team maakt dat ik in staat ben diverse effectieve behandelplannen op te stellen en de client en/of de naaste omgeving te begeleiden.

Mijn ervaring is dat er als ambulant behandelaar niet altijd voldoende tijd is voor persoonlijke aandacht. Die mogelijkheid is er bij IQcoaching gelukkig wel. Het combineren van deze twee functies maakt dat mijn kennis, ervaring en betrokkenheid elkaar optimaal versterken.

Ieder behandelplan is stoornis-specifiek, toch integreer ik graag mijn persoonlijke eigenschappen. Ik ben betrokken, gestructureerd en heb organisatorisch talent. Met name mijn clienten met autisme en/of met een verzamelstoornis hebben daar baat bij en ik werk daarom graag aan deze behandelingstrajecten.

Mijn kennis als voedingsdeskundige vertaal ik naar leefstijl- en voedingsadvies. Indien gewenst implementeer ik deze adviezen in mijn plan op weg naar herstel van de (mentale) gezondheid van mijn clienten.

Als jobscoach werk ik graag aan een soepele samenwerking tussen werkgever en werknemer. Dit kan in individuele trajecten, small group sessies of het verzorgen van workshops voor managers en/of collega’s. ‘Samen werken aan samenwerking’ is een onderwerp dat ik graag behandel.
Het bijdragen aan een werksituatie waarbij zowel de belangen van werkgever als werknemer niet uit het oog worden verloren is een uitgangspunt dat goed bij mij past.

Mijn werkgebied is Amersfoort | Utrecht | Hilversum of een straal van 30 minuten reistijd vanaf Amersfoort.

Kortom: persoonlijke aandacht geven staat voor mij centraal. Samen werken aan een betere leefsituatie en -omgeving kan het beste wanneer er ook een goede onderlinge klik. Daarom neem ik graag de tijd tijdens een intake gesprek. Ben je op zoek naar een no-nonsense, sportieve en jong-maar-ervaren coach? Ik zie er naar uit om kennis te maken!

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Autisme en zingeving

herman witte blouse podium
Herman de Neef
vertelt hier over
Autisme en Zingeving

Boek bestellen

step0001390x113
Bestel hier het boek!
Je kunt je hier ook
inschrijven
voor onze workshop

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies