1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Twello-Deventer-Apeldoorn-Zutphen

KristelKirsten van Ulden

Contact

Linkedin

 

 

Autisme

Je ben niet je autisme…… Jij bent je zelf en ik ben er voor jou!
In de hedendaagse prestatiemaatschappij wordt er veel van je verwacht en zijn er veel prikkels. Maar wat als jij ASS hebt of burn-out klachten of andere dingen die jou kunnen beperken? Wat als jij structureel het overzicht kwijt bent? Of het gevoel hebt dat je achter de feiten aanloopt en het zelf niet op de rit krijgt? Je wil van alles, maar het komt er niet uit. Of gaat het om je kind en wil je helpen, maar weet je niet hoe? Kost het je te veel energie? Ziet de school niet wat jij wel ziet? En lukt het je niet jouw zorgen over te brengen? Dan wil ik je graag helpen. Zorgen voor rust en ontwikkeling bij jou en/of je kind. Want daar waar het niet lukt, kan ik je ondersteunen.

Levenscoaching

Autisme is geen ziekte. Niet iets waar ik je van kan genezen. Autisme neem je mee in je leven. Dit maakt jou ook speciaal. Jij als individu. Je bent bijzonder zoals je bent. Maar dit maakt het in onze samenleving, niet voor iedereen, altijd even makkelijk en fijn. Omgaan met anderen, thuis, op school, op het werk; het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar voor veel mensen is het dat niet. Iedereen doet het anders of zelfs steeds anders, zonder vaste regels. Misschien verwachten anderen meer van je, maar wat dan? En hoe doe je dat? Allemaal redenen waardoor overal, op allerlei levensgebieden opeens problemen kunnen ontstaan.


Je weet het even niet goed. Dingen lukken niet, je bent het overzicht kwijt. Dat maakt je misschien boos of geeft je veel stress. Ik wil je goed begrijpen zonder veroordelingen. En je het overzicht weer geven door het grote plaatje in het oog te houden. Samen lukt ons dat. Als levenscoach sta ik naast je en kan ik erbij zijn waar je dingen lastig vindt. Ook op school of op je werk of in het gezin.


Binnen mijn coaching van jou kunnen we ook je hele gezin en omgeving meenemen. Ik kan ze inzichten geven over Autisme en hun handvatten geven. Zodat er in het gezin en omgeving ook snel weer rust komt.

Ook je leven op school kan ik samen met jou en je ouders begeleiden. Zodat je het beste uit je zelf kunt halen. En de docenten je beter kunnen begrijpen. En ga je dan studeren of zelfstandig wonen, dan maak ik de veranderingen voor je overzichtelijk zodat je een goede zelfstandige start kunt maken.
Kun je wonen en werk lastig combineren? Lijkt het een puinhoop te worden en vind je het lastig je werk te behouden? We kijken samen waar het steeds op vastloopt en gaan daar stap voor stap mee aan de slag. En daar nemen we dan ook je werkgever in mee.


Zoals je hebt kunnen lezen reikt levensbrede begeleiding tot aan alles waar je mee te maken hebt. En kan ik je ondersteunen op wat er nu speelt. Ik sta naast je en ik loop met je mee.

Werkgebied

Ik kom uit Twello en werk ambulant in de gemeente Voorst en omstreken. Mocht je een andere locatie dan thuis fijner vinden, dan kan dat ook, zoals op school, op je werk, in de praktijk of lekker tijdens een wandeling.

Werktijden

• Maandag 9:00-14:00
• Dinsdag 9:00-14:00
• Woensdag 9:00-12:00
• Donderdag 9:00-14:00
• Vrijdag 9:00-14:00

 

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies