1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

 

HermanAls filosoof probeer je al denkend en beschouwend datgene dat we nog niet begrijpen te verhelderen. Het gaat hierbij niet perse om het vinden van DE waarheid, maar om de tocht naar waarheidsvinding.

Herman de Neef is existentiefilosoof en zet zich in om tot meer inzicht en begrip van de gevolgen van autisme op het leven te komen. Deze gevolgen zijn er vaak levensbreed, levenslang en levensdiep, ofwel tot op existentieel niveau. Onderzoek en verdieping in de existentiële gevolgen dragen daarom structureel bij aan meer inzicht en begrip. 

Met de publicatie van mijn nieuwste boek ‘’Hoe dan wel?’’ merken Marjolein en ik dat we ons ook op een heel ander terrein gaan begeven, namelijk: de politieke lobby. Het logische gevolg van constateren van gewenste veranderingen in wet- en regelgeving in het boek, is dat je die kennis ook gaat uitdragen bij die opinieleiders en beslissers die op het hoogste niveau ook die regels maken. En dus die wetten en regels ook kunnen veranderen. Marjolein en ik verkennen de weg naar beleidsbeïnvloeding. We gaan ons hier in de komende tijd verder in verdiepen. Voor de jaarwisseling zijn we begonnen met het volgen van de debatten in de Tweede Kamer die op onze beleidsterreinen liggen. Een uitdaging! We gaan in 2018 persoonlijke contacten leggen met Tweede Kamerleden en ambtenaren bij de relevante ministeries. Te beginnen op de beleidsterreinen die voortvloeien uit het nieuwste boek en onze iQCoaches nieuwjaarsbijeenkomst binnenkort op 19 januari (zie elders in je mailbox binnenkort). Dus als je mede invloed wil hebben op onze beleidsagenda, dan is je ervaring en zijn je wensen hierin zeer welkom op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (of?) In de komende nieuwsbrieven houden we je graag op de hoogte van onze voortgang en komende politieke debatten. Onze visie is vooral dat de uitvoering van de WMO misschien wel 50% doelmatiger kan als er meer gebruik wordt gemaakt van levensbrede coaching door 1 persoon in plaats van via inzet van diverse begeleiders per levensgebied.

 

Hoe dan wel? zorginnovatie in de praktijk, de winst van de levensbrede begeleiding

Het nieuwe boek van Herman de Neef is uit!

Klik hier voor de preview van het boek

Klik hier om het boek via onze webshop te bestellen

hoe dan wel1

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Autisme en zingeving

herman witte blouse podium
Herman de Neef
vertelt hier over
Autisme en Zingeving

Boek bestellen

step0001390x113
Bestel hier het boek!
Je kunt je hier ook
inschrijven
voor onze workshop

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies