1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Mindful ontspannen onder de Spaanse zon

mindfullnes Sara

 

In het coachingsvak besteed je veel aandacht aan de ander. Dat is ook goed. Hiervan knappen cliënten op en daaruit haal je voldoening. Maar toch: om het werk vol te houden, kan het fijn zijn om zo nu en dan nieuwe energie op te doen en aandacht te besteden aan jezelf. En dat kán ook! Ik organiseer binnenkort, samen met mijn collega Suzan Grootscholten, een vijfdaagse Mindfulness Retreat in de Spaanse regio Valencia.

Van 30 maart t/m 3 april kun je je onder de Spaanse zon heerlijk in de watten laten leggen bij eco-lodge Refugio Marnes. Er wordt 5 dagen (h)eerlijk voor je gekookt en de locatie is paradijselijk, gelegen in een vallei waarbij je uitkijkt op prachtige bergkammen, bomen en groen. Je hoeft op deze plek even helemaal niets.

In de vijf ochtenden zullen wij als gecertificeerde MBSR-trainers *) het mindfulness-deel verzorgen. Leren en ontspannen dus. Volgens ons een super-combinatie! De retraite is geschikt als je wilt kennismaken met mindfulness, maar ook als je je wilt verdiepen of gewoon wilt opladen.

Meer info: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bekijk onze Mindfulness Retreat flyer

*) Mindfulness Based Stress Reduction

Hoe dan wel? zorginnovatie in de praktijk, de winst van de levensbrede begeleiding

Het nieuwe boek van Herman de Neef is uit!

Klik hier voor de preview van het boek

Klik hier om het boek via onze webshop te bestellen

hoe dan wel1

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Autisme en zingeving

herman witte blouse podium
Herman de Neef
vertelt hier over
Autisme en Zingeving

Boek bestellen

step0001390x113
Bestel hier het boek!
Je kunt je hier ook
inschrijven
voor onze workshop

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies