1 aanmelden nieuwe client

Informatiebijeenkomst "Van zorgverlener naar Zorgondernemer"

Op 15 mei a.s. verzorgen Herman en Marjolein de Neef in Zwolle een informatiebijeenkomst voor coaches die een eigen iQ Coaches praktijk willen beginnen. Meld je aan of tag iemand voor wie dit interessant is. Kijk op www.iqcoachworden.nl voor meer info.

Voor wie?

Voor coaches die een praktijk als zelfstandige coach willen starten, of al een eigen praktijk hebben en deze willen uitbreiden.

Door wie?

De informatiebijeenkomst wordt gegeven door Herman de Neef en Marjolein de Neef, de grondleggers van  iQ Coaches Nederland.

herman en marjolein

Herman is existentiefilosoof en is later als autismecoach grondlegger van iQ Coaches en de PILLAR-methodiek geworden. In het boek “Op weg naar rust; de PILLAR-methodiek voor levensbrede begeleiding bij autisme bespreekt hij ook de existentiële gevolgen van autisme. Vele mensen met autisme herkennen zich in wat Herman schrijft en voelen zich hierdoor erkend.

Marjolein is al vanaf haar 15e jaar trainer en coach voor mensen met beperkingen op allerhande vlak. Sinds 10 jaar richt ze zich volledig op het begeleiden van mensen met autisme én op coaching van autisme professionals.

Datum : Dinsdag  15 mei 2018
Tijd : inloop 19:00 start 19:30 - einde 22:30
Locatie : Mercure Zwolle, Hertsenbergweg 1, 8041 BA Zwolle

Printversie

 

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen