1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Den Haag e.o, Rotterdam Rijnmond, Noordwest Brabant

Glenn en NancyNancy Heim-Krancher & Glenn Krancher

Contact

 

FacebookLinkedinTwitter

Waar bestaat ons werk als regiomanager uit?

Samen hebben wij een duo-praktijk, wat inhoudt dat wij de regiomanagerstaken verdelen op basis van ieders kwaliteiten. Coaches kunnen van ons verwachten dat wij (op afroep) beschikbaar zijn voor cliëntoverleg en intervisie, op individuele basis. Dit houdt ook in ondersteuning bij WMO-aanvragen in gemeentes, waar nog niet eerder een dergelijke procedure door de betreffende coach is gevolgd. Ten behoeve van de coaches rondom Den Haag zijn wij aanbesteed bij de H6-gemeentes voor Zorg In Natura (ZIN). Daarnaast organiseren wij iedere zes weken cliëntoverleg en intervisie voor de coaches die in ons team vallen; eentje in Noord-Brabant en eentje in Den Haag. Als laatste zorgen wij ook voor kruisbestuiving tussen deze beide teams door iedereen halfjaarlijks bij elkaar te laten komen.
Inmiddels wordt vanuit ons netwerk vaak door psychologen, psychiaters en andere personen in het werkveld naar ons verwezen, o.a. door het SARR (expertisecentrum voor autisme), AIC’s (Autisme Informatie Centrum), enz. Ook binnen de Rijksoverheid weet men ons als jobcoach te vinden voor het begeleiden van personen met autisme, ADHD, ADD en gelijksoortige problematiek.Vaak mondt dat dan tevens uit in levenscoaching.

Werkervaring en achtergrond

Nancy:
Voor mijn werkervaring en achtergrond verwijs ik graag naar mijn profiel onder levenscoach en jobcoach. Heel in het kort: als rode draad in mijn (werkende) leven draait alles om kwaliteit. Ik doe graag wat ik leuk vind en wat ik leuk vind, wil ik graag doen; dát is voor mij kwaliteit van leven. Wat ik doe, doe ik goed... Dat geldt voor zowel m’n werk als levenscoach, maar ook als jobcoach.

Glenn:
For my work experience I kindly ask you to take a look at my personal profile. In short, I have many years of experience in the private commercial sector, non-profit, and in the military (United States Marines). My work experience is in the states but also here in The Netherlands for the past 15 years. I have many years of experience in the field of communication. My clients find that I can relate to their issues and trust that I am listening to their concerns, Not only listening to them but also helping them find solutions to those issues.

Mijn specialiteit

Nancy:
Mijn specialiteit als coach zit ‘m vooral in het begeleiden van personen met een late diagnose; ik richt mij dus bij voorkeur niet op kinderen. Daarnaast heb ik ruim 20 jaar werkervaring binnen de Rijksoverheid, waardoor ik als geen ander weet hoe het er daar aan toe gaat.
Als jobcoach geef ik graag binnen bedrijven voorlichting over ‘autisme en werk’, als men te maken krijgt met medewerkers binnen het spectrum. Ook heb ik dit jaar een presentatie ontwikkeld voor tandarts- en orthodontiepraktijken over ‘autisme en tandarts/orthodontist’, die ik tevens al voor een dergelijke praktijk (betaald) heb gegeven.

Glenn:
What makes me unique is that I am an expat and that I coach people in English as well as Dutch. Some other unique points are that I can use the art of massage and exercise to get results with my coaching clients. I look for opportunities not at the obstacles. It’s not IF I can help you it’s HOW I can help you!

 

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Autisme en zingeving

herman witte blouse podium
Herman de Neef
vertelt hier over
Autisme en Zingeving

Boek bestellen

step0001390x113
Bestel hier het boek!
Je kunt je hier ook
inschrijven
voor onze workshop

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies