iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Haarlem, Alkmaar e.o

michielMichiel Thijsse

Contact
Linkedin

 

 

 

Over mezelf

Ik ben Michiel Thijsse, liefhebbende vader, grootvader en partner. Ik geniet als mensen steeds meer gaan stralen, en als ik daaraan kan bijdragen. Vanuit mijn optimistische aard streef ik ernaar om elke situatie volledig te omarmen en vervolgens de positieve kanten ervan de meeste aandacht te geven. Met dit zogenaamde positief selecteren, help ik mijn cliënten om nieuwe perspectieven te gaan zien en steeds makkelijker de weg terug naar de balans in hun leven te vinden.

Achtergrond en ervaring

Naast mijn carrière als projectmanager in de wegenbouw, ben ik me sinds 2000 gaan verdiepen in wat mensen drijft in hun functioneren. Ik ben opgeleid in effectieve intuïtie, energetisch herstel en coaching en counseling en heb veel ervaring opgedaan met persoonlijke begeleiding en training in het veranderen van gedrags- en chronische stresspatronen. In 2016 ben ik mijn eigen praktijk voor coaching en counseling gestart.
Tegenwoordig begeleid ik, als levenscoach bij iQ Coaches, mensen met autisme en AD(H)D met de PILLAR-methodiek voor levensbrede coaching. Deze methodiek en de visie van iQ Coaches passen erg goed bij hoe ik graag met mijn cliënten werk.

Mijn begeleiding

Ik besteed veel aandacht aan het scheppen van een atmosfeer waarin je je veilig en vertrouwd kunt voelen. Van daaruit is het mijn ervaring, dat zelfs in de meest problematische situaties ook altijd lichtpunten kunnen worden opgespoord. Dat doe ik samen met jou, door in alle rust actief naar je te luisteren, in te voelen, door te vragen en te analyseren.

Zo krijg je op een gegeven moment een nieuw perspectief in beeld, waar we stap voor stap naartoe werken, in het tempo dat bij jou past. Ik help je om hoofd- en bijzaken te onderscheiden, acties te ondernemen en balans te creëren in verschillende levensgebieden zoals studie, werk, wonen, ontspanning, relaties, financiën en gezondheid.

Om goed overzicht te houden, kan ik het centrale punt zijn voor je contacten met betrokken personen en instanties, zoals het gemeentelijke WMO-loket en de afdeling Maatschappelijke Ondersteuning, het sociale wijkteam, Haltewerk, de stichtingen CJG, MEE en WNK, het UWV, de GGZ, behandelende therapeuten.

Specialiteiten

Zoals ik al voor veel van mijn cliënten met succes heb gedaan, kan ik ook jou helpen met specifieke uitdagingen zoals je persoonlijke prioriteiten in het leven helder rangschikken, of je belemmerende overtuigingen onder de loep nemen en vervangen door behulpzame overtuigingen, je manier van communiceren effectiever maken, je mentale fitheid vergroten door beweging, ademhaling, meditatie en zelfreflectie, je eigen levensritme herkennen en volgen, je grenzen bewaken in relaties en conflicten. Enzovoorts, het gaat er maar net om wat voor jou nodig is.

Mijn doel is om mijn cliënten maatwerk te leveren, zodanig dat ze optimaal om leren gaan met hun eigen unieke combinatie van kwaliteiten en kwetsbaarheden, en maximaal van het leven kunnen gaan genieten!

Contact

Spreekt mijn aanpak je aan en heb je het gevoel dat ik je kan helpen op je levenspad, dan nodig ik je uit om contact met me op te nemen. Het handigst is om een email te sturen, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Bellen kan ook, naar 06-83992711. Mocht ik niet opnemen, spreek dan mijn voicemail in en vermeld ook je telefoonnummer, want dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Autisme en zingeving

herman witte blouse podium
Herman de Neef
vertelt hier over
Autisme en Zingeving

Op weg naar rust

step0001390x113
Bestel eenvoudig en snel het boek 'Op weg naar rust' via bol.com.

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies