1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Hoorn-Medemblik

LiaLia Roelofs

Contact

Facebook
Linkedin

Levenscoaching

Levensbrede begeleiding heeft het voordeel dat de cliënt en zijn omgeving één duidelijke aanspreekpunt heeft, die op de hoogte is van het wel en wee van hem/haar, zolang dit nodig is. Dat betekent voor het jonge kind dat zijn ouders worden ondersteund door de coach, in zijn leeromgeving duidelijkheid wordt verschaft en handvatten omtrent de autisme stoornis wordt geboden.

Voor de jong volwassenen biedt levensbrede begeleiding de juiste ondersteuning in de pubertijd, schooltijd, werk en/of activiteitenprogramma.

Voor de volwassenen kan bijvoorbeeld ordening op het gebied van administratie en/of huishouden een uitkomst zijn. Of krijg je ondersteuning bij het zoeken naar werk of activiteiten etc..

iQ coaches heeft een groot aanbod maar levert maatwerk!

Jobcoaching

Een werknemer met  ASS, AD(H)D weet dat de iQ-coach voor hem/haar een coördinerende rol speelt. Dit geeft hem/haar de veiligheid om problematiek omtrent het werk te bespreken met de coach. De coach heeft 'Know-How' van de problematiek en kan de vertaalslag maken naar de werkgever. De werkgever kan advies vragen aan de coach. Regelmatig zal er overleg zijn met de werkgever en de werknemer om de voortgang van de werkzaamheden te bespreken.

Werkervaring en achtergrond

Door mijn werkervaring bij enkele grote instellingen in Gelderland en Noord-Holland Noord heb ik een goed beeld gekregen van hoe de zorg in Nederland op dit moment geregeld is. Daardoor heb ik ook een goed beeld van de sociale kaart in de omgeving.

Wat wellicht nog belangrijker is om te weten: ik ben een moeder. Een moeder die de juiste weg heeft moeten vinden voor haar zoon met de diagnose PPD-nos en een hoog IQ. Deze combinatie van thuis en werk maakt mij een gemotiveerde iQ Coach die weet waar de 'pijn' rondom autisme kan liggen.

Mijn specialiteit

In mijn werk ben ik vooral een 'doener'. Graag wil ik de complexe problematiek die kan ontstaan, ontwarren en daarin rust brengen om je weer een volgende stap te kunnen laten nemen. De manier waarop ik dit doe kan divers zijn maar altijd aangepast aan jou en met een goede dosis humor.

Om je nog beter te kunnen begeleiden werk ik met "Wat werkt" Dit is een praktisch hulpmiddel onder andere voor mensen met autisme op school, stage, werk of in hun leefomgeving.

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies