1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Gouda

ingrid3409Ingrid van der Zwan

Contact

Facebook
Linkedin

Hoe help ik mensen met Autisme, ADHD en ADD?

Iemand met de diagnose Autisme spectrum stoornis, ADHD of ADD kijken anders tegen
het leven aan en nemen soms woorden heel letterlijk. Ze worden niet goed begrepen door de omgeving en voelen zich daardoor heel alleen en hebben soms veel verdriet. Het accepteren dat je autisme hebt is ook heel moeilijk.
Als iQ coach wil ik je helpen door goed naar je te luisteren en er achter te komen wat jij nodig hebt om te groeien en vooruit te kijken. Samen kijken wij wie jij bent en wat je kwaliteiten zijn. Wij gaan dan samen aan de slag. Het gaat tenslotte om jou, jij het de regie.

We maken een stappenplan en bepalen een doel. Het doel is om overzicht over je leven te geven zodat jij rust krijgt. Gezamenlijk gaan we daarmee aan de slag.

Levenscoaching

De levensbrede begeleiding richt zich op alle levensgebieden waar je ondersteuning kan gebruiken en dat betekent dat de begeleiding zich kan richten op zaken als studie, financiën, werken en wonen.
We kijken naar de dingen die wel goed gaan en hoe je dit hebt bereikt. We gaan stap voor stap de problemen doornemen waar jij tegenaan loopt.
Dat kan zijn dat er hulp nodig is om mee te gaan naar verschillende instanties. Als autisme of ADHD coach help ik jou waar nodig is.

 

 

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Autisme en zingeving

herman witte blouse podium
Herman de Neef
vertelt hier over
Autisme en Zingeving

Boek bestellen

step0001390x113
Bestel hier het boek!
Je kunt je hier ook
inschrijven
voor onze workshop

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies