1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Dronten-Lelystad

karin3269Karin Heesters

Contact

Linkedin

Hoe help ik mensen met Autisme, ADHD en ADD?

Als coach richt ik mij graag op de mogelijkheden en kansen die jij hebt. Een diagnose in het
autistisch spectrum, ADHD of ADD kan er voor zorgen dat je in je dagelijks leven moeilijkheden ervaart.
Je snapt je omgeving niet. Je omgeving snapt jou niet. Communicatie verloopt moeizaam en plannen en organiseren levert problemen op. Graag sta ik naast je en ga samen met jou en je omgeving op zoek naar oplossingen. Ik leer je gebruik te maken van je sterke kanten en om te gaan met dat wat moeilijk is in het leven. Ik bied je veiligheid om jezelf te laten zien en jezelf beter te leren kennen. Mijn doel is dat de beperkingen die je ervaart in je dagelijks leven geen belemmeringen worden. Enthousiast, integer en met vertrouwen werk ik met je samen om jouw doelen te bereiken.

Levenscoaching

Jij ervaart door je leven met autisme, ADHD of ADD in je leven vaak problemen en onbegrip. Het dagelijks leven is je vaak niet duidelijk. Of je denkt dat het duidelijk is en later blijkt dit niet zo te zijn. Dit kan je overal gebeuren. In je gezin, op school, op je werk. En ook in een winkel of in een bioscoop of in een restaurant. Ik vind het belangrijk om met jou na te gaan in welke situaties jij en/of je omgeving moeilijkheden ervaart. We kijken samen naar wat er goed gaat en wat er verbeterd kan worden. We maken doelen en afspraken en gaan hier mee aan de slag.
Je kunt van mij verwachten dat ik je altijd respecteer, dat ik snel overzicht en inzicht heb in wat moeilijk is voor je, dat ik je steun en veiligheid bied. Ik zet mijn talenten graag in om met je samen te werken zodat het beter met je gaat.

Jobcoaching

In je werk kun je problemen ervaren. Het kan zijn dat je opdrachten niet goed begrijpt en dus niet goed uitvoert. Het kan zijn dat je werkomgeving veel te druk is of te snel verandert waardoor je moeite hebt om je te concentreren. Het kan ook dat jij en je werkgever het moeilijk vinden om goed met elkaar te communiceren. Als jobcoach kijk ik graag met jou en je werkgever mee om er voor te zorgen dat jij je werk goed kan doen. Dit kan bijvoorbeeld door voorlichting te geven op je werkplek over autisme, ADHD en ADD. Zo zorg ik ervoor dat je werkgever en je collega’s beter begrijpen hoe ze met je om kunnen gaan. Tegelijk geef ik jou inzicht in hoe jij je werk het beste kan uitvoeren. Samen met je werkgever kijken we naar je werkomstandigheden. Waar het nodig en mogelijk is passen we de omstandigheden aan zodat jij goed je werk kunt doen. Het resultaat is dat je met meer plezier je werk doet en dat jij en je werkgever hier tevreden over zijn.

Werkervaring en achtergrond

In de levensbrede begeleiding die ik geef gebruik ik mijn uitgebreide werk – en levenservaring en mijn liefde voor de medemens. Ik draag er graag aan bij dat een cliënt zijn talenten goed weet te benutten in zijn leven. In mijn familie maak ik mee dat de diagnose autisme of ADD beperkingen geeft en ook veel mogelijk maakt. In mijn vriendenkring zie ik de mogelijkheden en de problemen die een leven met ADHD met zich mee brengen. Met bewondering kijk ik naar de manier waarop deze familieleden en vrienden hun leven de vorm geven die bij hen, bij hun naasten en bij onze maatschappij past. Dit heeft er toe bijgedragen dat ik mijn talenten voor deze mensen in wil zetten.

Samenwerking

Ik heb goede contacten met de WMO en de afdeling Jeugd en Gezin van de gemeente Dronten.
Ik kan samen met jou zorgen voor een indicatiestelling en een passend PGB aanvragen.

Mijn specialiteit

Als jij je realiseert dat je leven te veel problemen geeft en je wilt dit graag veranderen sta ik snel tot je beschikking voor een kennismakingsgesprek. Als we besluiten dat we samen gaan werken aan je doelen geef ik hier snel vorm en inhoud aan. Concreet betekent dit dat we binnen een week na de kennismaking aan de slag kunnen. Je kunt me via social media gemakkelijk en vaak bereiken voor hulp en vragen. Je kunt rekenen op mijn inzet en mijn passie om te bereiken dat je zo gelukkig mogelijk wordt.
Mijn werkgebied is Dronten en alle steden en dorpen er om heen die in een half uur met de auto te bereiken zijn. Zoals Urk, Emmeloord, Elburg, Epe, Nunspeet, Kampen, Lelystad, Almere.

Meer over mij via Social Media

Linkedin: Karin Heesters levenscoach en jobcoach voor mensen met autisme, ADHD, ADD bij iQ coaches

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Autisme en zingeving

herman witte blouse podium
Herman de Neef
vertelt hier over
Autisme en Zingeving

Boek bestellen

step0001390x113
Bestel hier het boek!
Je kunt je hier ook
inschrijven
voor onze workshop

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies