1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

 • levenscoaching
 • pillar
 • voorlichting

Den Haag eo

tamaraTamara de Jonge

Contact

Facebook
Linkedin

 

Hoe help ik mensen met Autisme, ADHD en ADD?

Heb jij ook dat je hoofd vol zit? En toch ook zo leeg lijkt? Dat je niet weet waar je moet beginnen om weer grip op je leven te krijgen? Dat mensen jou niet begrijpen, maar jij hen ook niet? Als je Autisme Spectrum Stoornis hebt (of ADHD, NAH...) dan kun je hiervan last hebben: je raakt overprikkeld, ervaart onrust en verliest het overzicht. Je verwerkt informatie op een andere manier en loopt daardoor tegen problemen aan op allerlei levensgebieden. Als levenscoach help ik jou weer grip op je leven te krijgen.
Coaching is er voor iedereen zoals jij & ik!

Ik kan je niet genezen
Je beter maken
Of verlossen van de pijn
Ik kan je wel steunen
Je beetjes helpen
Door er voor jou te zijn

Bij alles wat ik heb gedaan op zowel privé als professioneel gebied, krijg ik terug dat ik een rustig en empathisch persoon ben die goed kan luisteren en kan aansluiten op de ander. Door naar jou te luisteren en je te laten ervaren dat ik er voor jou ben, help ik jou je doelen te realiseren.
Een prettige vorm van coaching die ik bied, is wandelcoaching. Je bent lekker buiten en voelt je wat vrijer om je gedachten te delen. Maar ook door creatief bezig te zijn kun je verder komen. Om inzicht te krijgen in je doelen en wensen kunnen wij aan de slag gaan met bijvoorbeeld vision boards en mindmapping.
Coaching doen wij samen, ik sta graag naast jou met een uitgereikte hand en luisterend oor.
Onthou:
Je bent nooit teveel en altijd genoeg

Levenscoaching

Ik bied je levensbrede ondersteuning op alle mogelijke gebieden, of het nu gaat om je financiën, je huishouden, relatie of zelfzorg. Samen kijken we naar wat al wel goed gaat en waar je hulp bij nodig hebt. Dit doe ik met behulp van de PILLAR methodiek, een aanpak gericht op presentie en luisteren. Opdat je rust in je hoofd krijgt en dus resultaat bereikt. Zo kun je je stap voor stap verder ontwikkelen.

Werkervaring en achtergrond

In 2003 heb ik de Hbo-V (verpleegkundige niveau 5) afgerond, maar ik ben al in 1999 begonnen met werken in de gezondheidszorg:
- De verstandelijk gehandicaptenzorg met kinderen en jongvolwassenen met autisme, moeilijk verstaanbaar gedrag, meervoudige handicap en lvb-ers
- De jeugdgezondheidszorg voor kinderen van 0-19jaar, waardoor ik veel ervaring heb met kind ontwikkeling, gezinnen begeleiden, scholen en multidisciplinaire zorg
- De Thuiszorg als huisverpleegkundige bij een zelfsturend thuiszorgteam, waarbij ik voornamelijk huisbezoeken aflegde, indicaties stelde, zorgplannen schreef en het team aanstuurde

Mijn specialiteit

Naast mijn werkervaring ben ik alleenstaande ouder van 2 pubers, waarvan 1 kind met een hechtingstoornis. Zelf ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van KOPP kinderen, burn-out, depressie en persoonlijkheidsproblematiek.

Ik coach geen jonge kinderen onder de 15.

Aandachtsgebieden

 • bi-culturaliteit
 • multi culturaliteit
 • hoog gevoeligheid
 • kind ontwikkeling
 • depressie/bipolariteit
 • hechtingsproblematiek
 • burn-out
 • borderline persoonlijkheid stoornis
 • naoorlogs slachtofferschap

 

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies