1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Westland-Rijswijk-Voorburg-Den Haag

roel8922

Roel Ligtvoet

Contact

Linkedin

Ik krijg er energie van om mensen zich te zien ontwikkelen. Helemaal dankbaar is dat, als ik daar een bijdrage aan heb kunnen leveren, maar uiteindelijk doet iedereen het zelf. (Soms met een beetje hulp.)

Of je nu directeur of medewerker bent in een bedrijf, of je nu op school zit of thuis de boel organiseert. In principe heeft iedereen er behoefte aan om te praten over de dingen die hem/haar bezighouden.
Kom je er zelf niet uit dan is coaching een goede manier om je verder te helpen.

Coachen doe ik het liefst op een positieve en opbouwende manier, met respect voor de klant en in een omgeving van wederzijds vertrouwen.

Mijn kracht (dat krijg ik vaak te horen) ligt hem in het luisteren zonder te oordelen.

Mijn coachervaring is op verschillende terreinen:

  • in het bedrijfsleven (jonge medewerkers, consultants bij klanten
  • in de sport (team jonge handbalsters)
  • in de familie

Alvorens ik met iemand een coaching traject aan ga, wil ik graag een vrijblijvend persoonlijk gesprek hebben. Dit om te kijken of we een 'klik' hebben en om af te stemmen welke verwachtingen we van elkaar hebben.

Mijn achtergrond:

Ik ben 55 jaar, getrouwd en heb één dochter.
Ik heb ruim 30 jaar ervaring bij verschillend (internationale) bedrijven. Daar heb ik diverse functies verricht, hoofdzakelijk in de ICT. In die functies heb ik altijd te maken gehad met een klant/gebruikers organisatie aan de ene kant en een ICT-afdeling/leverancier aan de andere kant. Een spanningsveld vol verwachtingen. Naast rollen in de ICT ontwikkeling heb ik ook rollen vervuld in peoplemanagement, verandermanagement en kwaliteitsmanagement.

Zowel privé als zakelijk ben ik (van dichtbij) in aanraking gekomen met mensen met beperkingen in het autistisch spectrum.

Om je nog beter te kunnen begeleiden werk ik met "Wat werkt" Dit is een praktisch hulpmiddel onder andere voor mensen met autisme op school, stage, werk of in hun leefomgeving.

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies