1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Den Haag-Leiden-Drenthe-Int. (online)

kim voetsKim Voets

Contact

Linkedin

 

 

Ik heb een bijzondere binding met de andersdenkenden, andersvoelenden en andersdoeners, zoals mensen met kenmerken of een diagnose van autisme, AD(H)D, hoogbegaafden, burnout, bore-out, hypergevoeligheid of een combinatie hiervan.

Ervaar je veel onrust in je hoofd en om je heen? Loop je hierdoor weleens tegen onbegrip aan vanuit je omgeving? Weet je je er even geen raad meer mee? Als jij meer behoefte hebt aan richting, inzicht, maar bovenal meer rust, dan ben je bij mij van harte welkom.

Voor wie

Mijn cliënten/coachees zijn vaak andersdenkend of andersvoelend, zoals mensen met kenmerken of een diagnose van autisme, AD(H)D en hoogbegaafden, al dan niet met een burn-out, bore-out, hypergevoeligheid of een combinatie hiervan.

Ik coach volwassenen bij het:

• scheppen en vasthouden van meer rust en balans.
• opdoen van meer zelfkennis en zelfvertrouwen.
• ontdekken en ontplooien van hun bijzondere competenties.
• stoppen met oeverloos aanpassen en op hun tenen lopen.
• vergroten van hun autonomie in en zingeving uit hun leven en/of werk te halen.
• veranderen en/of groei aan te durven.

Werkwijze

Ik vind het belangrijk om samen met jou te ontdekken wie jij bent als mens, wat jij kunt en wilt. Op persoonlijk en/of zakelijk vlak. Ik help je om jezelf ondanks - of dankzij - je ‘anders zijn’ zelfverzekerd en volwaardig te voelen.
Ik ben een energieke coach die kan fungeren als tijdelijke als ruggensteun, motivator, meedenker, goede luisteraar en vertrouwenspersoon. De coachingsvormen die ik toepas zijn (o.a.) coaching op locatie, bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk, wandelcoaching en coaching via beeldbellen, ook internationaal.

Jobcoaching

Hierbij is het mijn uitgangspunt om de werksituatie voor zowel de werknemer als de werkgever leuker, makkelijker en ontspannen en succesvol te maken. Dit doe ik o.a. door neurodiversiteit op een andere, positieve manier in te zetten in de organisatie en zodoende effectiviteit en inclusiviteit te bewerkstelligen.

Business coaching

Ben je zelfstandig ondernemer of wil je dat worden? Dan gaan we er samen aan werken om van jouw ideeën en talenten een succesvolle onderneming te maken of je onderneming uit te bouwen.

Wie is en achtergrond

Ik ben een echte left- én rightbrainer, waardoor ik zowel praktisch, logisch, georganiseerd alsook creatief, gevoelig en empatisch ben. Ik heb een brede interesse en een eeuwige leerhonger, dus ben ik regelmatig aan de studie. Ik houd van reizen, de natuur, esthetische zaken zoals kunst, design en van lekker eten, maar wat mij het meest en altijd al gefascineerd heeft, is het gedrag en de psyche van de mens.

Na een opleiding aan de Hoge Hotelschool, werkte ik enkele jaren als projectleider in de congres- en evenementenbranche in Den Haag en Amsterdam. Later verhuisde ik samen met mijn partner naar Drenthe om een Oudsaksische pannenkoekboerderij over te nemen, waarbij ik onder andere het personeelsmanagement, de marketing en de communicatie voor mijn rekening nam. Daarnaast ben ik meer dan 10 jaar freelance lifestyle-, reis- en foodfotograaf en uitgever geweest. In al deze bedrijven kon ik zowel mijn gedrevenheid als mijn creativiteit heel goed kwijt. Maar belangrijker: ik leerde heel veel van het ondernemerschap en van al die verschillende mensen waarmee ik werkte en die ik begeleidde. Ik woon en werk nog steeds in Den Haag én in Drenthe, vandaar dat ik zo’n brede regio kan bedienen.

De laatste jaren ben ik opgeleid tot en werkzaam als levens-, job-, businesscoach en profiler. In mijn werk verweef ik al mijn kennis en levenservaring op het gebied van mensen, creativiteit, autisme, AD(H)D, zingeving, motivatie, ontspanning, emotie- en stressregulatie, hoogbegaafdheid, competenties, ondernemerschap, westerse en oosterse coachings- en profilingtechnieken en meer.

Zoek je een coach die heel goed kan luisteren en aanvoelen, maar tegelijkertijd niet van het ‘pappen en nathouden’ is? Ik help je jezelf weer ‘aan’ te (durven) zetten, maar ook tot je ware zelf en tot rust te komen. Lukt dat niet linksom, dan gaan we rechtsom, altijd zoekend naar en aansluitend op jouw manier en tempo.

Samenwerking

Ik werk samen met collega iQ Coaches, Het UWV, ouders, partners, leidinggevenden, Human Resources, artsen, psychologen, psychiaters, arbeidsdeskundigen, docenten en mentoren.

 

 

 

 

 

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies