1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Den Haag/Drenthe

kim voetsKim Voets

Contact

Linkedin

Als levens- en jobcoach coacht Kim mensen met ASS en/of ADHD. Ze heeft een bijzondere binding met de andersdenkenden, andersvoelenden en andersdoeners.

Gebeurt er vaak veel in je hoofd en om je heen? Loop je door die onrust weleens tegen onbegrip aan vanuit je omgeving? Of weet je je er zelf niet goed raad mee? Verlang jij naar overzicht, inzicht en vooral rust? Dan kan ik je helpen.

Werkwijze

Ik help je om meer in balans te leven. Dat doen we door samen te ontdekken hoe jij tot rust komt en hoe je dit zelf kunt sturen. We onderzoeken waar jouw kracht en talenten liggen en hoe jij deze op jouw manier en tempo kunt ontwikkelen. Ik help je ook te groeien en te doen waar jij blij van wordt.
We gaan veel praten, maar ik ga vooral heel goed naar je luisteren. Het gaat om jou en jouw behoefte om te werken aan datgene wat je anders wilt. Voor een optimale balans combineer ik rust en praten met dingen doen, zoals samen koken, wandelen of iets van jouw takenlijst uitvoeren.

Levensbrede begeleiding

Als levenscoach fungeer ik als ruggensteun, motivator en meedenker. Levensbreed betekent dat ik op alle levensgebieden begeleiding kan bieden. Ik kom bij je thuis, op school, op je werk of in je bedrijf. Als je wilt, betrek ik je omgeving (denk hierbij aan je ouders of partner) ook bij de begeleiding. Daarnaast is er ook aandacht voor eventuele belangrijke veranderingen in je leven, zoals een verhuizing, wisseling van baan of een nieuwe relatie.

Mijn specialisme

Mijn coachees zijn volwassenen met een gemiddelde tot zeer hoge intelligentie met kenmerken of een diagnose van een autismespectrumstoornis, ADHD, ADD, een burn-out, bore-out, eetstoornis, hooggevoeligheid of een combinatie hiervan.

Ik help o.a. creatieven, werknemers en zelfstandig ondernemers om vanuit rust, balans en zelfkennis vooruit te kijken en meer autonomie en grip op het leven te krijgen. Bij jobcoaching is mijn uitgangspunt om de werksituatie voor zowel de werknemer als de werkgever leuker, makkelijker en effectief te maken.

Levensbreed coachen betekent dat ik op alle levensgebieden -thuis, opleiding, werk of in je (eigen) bedrijf- begeleiding kan bieden.

Ervaring en achtergrond

Na een opleiding aan de Hoge Hotelschool, heb ik enkele jaren als projectleider in de congres- en evenementenbranche in Den Haag en Amsterdam gewerkt. Daarna ben ik samen met mijn man naar Drenthe verhuisd om de Oudsaksische pannenkoekboerderij van zijn ouders over te nemen. Daarnaast ben ik meer dan 10 jaar (food)fotograaf en uitgever geweest. In beide bedrijven kon ik zowel mijn gedrevenheid als mijn creativiteit heel goed kwijt. Maar belangrijker: ik leerde heel veel van het ondernemerschap en van al die verschillende mensen waarmee ik werkte.

Ik woon en werk nog steeds in Den Haag én in Drenthe. De laatste jaren ben ik opgeleid tot en werkzaam als levens-, loopbaan-, businesscoach en karakterprofiler. De methodiek die ik toepas is een combinatie van BaZi en reguliere coaching. BaZi is een systematische karakteranalyse die net als acupunctuur en Chinese geneeskunde behoort tot de Taoïstische vijf-elementenleer. Hiermee krijg je inzicht in wie je bent, wat je kracht is en wat je valkuilen zijn. Deze inzichten brengen meer balans in je leven; de basis om je talenten en bijzondere vaardigheden te ontwikkelen.

Coaching bij ASS en ADHD

Iedereen heeft bijzondere talenten en eigenschappen. In de praktijk blijkt echter dat het voor mensen met ASS of AD(H)D veel moeilijker is om hier echt iets mee doen. Daarom ben ik iQ Coach en maak ik naast mijn opgedane kennis gebruik van de PILLAR methodiek. Hierdoor vinden ook mensen met ASS en ADHD rust om het beste uit zichzelf en het leven te halen.

Waarom kies je voor mij?

Ik vind het belangrijk om samen met jou te ontdekken wie jij bent als mens, wat jij kunt en wilt. Op persoonlijk en/of zakelijk vlak. Ik help je om jezelf ondanks - of dankzij - je ‘anders zijn’ zelfverzekerd en volwaardig te voelen.

Samenwerking

Ik werk samen met collega iQ Coaches, Het UWV, ouders, partners, leidinggevenden, Human Resources, artsen, psychologen, psychiaters, arbeidsdeskundigen, docenten en mentoren.

Vergoeding

Levensbrede begeleiding door iQ Coaches wordt vaak vergoed door je gemeente. Ik kan je helpen met jouw aanvraag voor een financiering bij de WMO-afdeling. De begeleiding kan ook door jezelf of je werkgever worden bekostigd.

Contact

Het begint met een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Neem dus gerust contact op om een afspraak te maken en te onderzoeken wat ik voor je kan betekenen.
Heb je interesse in een training, workshop of behoefte aan voorlichting op school of in je bedrijf, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies