1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Amersfoort, Soest, Woudenberg, Leusden

RonaldRonald Westerbeek

Contact

Linkedin
Facebook

Levenscoaching: jij staat centraal

Als iQ-coach ben ik nieuwsgierig naar jouw situatie, jouw (levens)vragen en vooral jouw wensen, idealen en behoeftes. Waar ervaar jij belemmeringen? Wat wil jij veranderen en bereiken? Voor mij gaat het er niet om welk ‘label’ je hebt, maar om wat dat betekent in jouw leven. Jij bent jij! Ik help je in jouw zoektocht naar een prettiger leven. Je hoeft het niet alleen te doen.

Zowel privé als op het werk (als coach en begeleider van o.a. studenten) heb ik de enorme impact ervaren die een diagnose, zoals bijvoorbeeld Autisme, ADHD, NAH of LVB heeft op verschillende levensgebieden en hoe dit kan ingrijpen in wat je doet, hoe je leeft en waar je allemaal tegenaan loopt. Als coach wil ik je helpen om beter met de gevolgen van je diagnose om te kunnen gaan.


Ervaren coach, studieloopbaanbegeleider en bemiddelaar

Ik stimuleer persoonlijke ontwikkeling en dialoog, waardoor mensen verder komen en met elkaar oplossingen vinden.
Als mentor en studieloopbaanbegeleider begeleidde ik (ASS) studenten bij hun HBO studie en de ontwikkeling van hun communicatie- en samenwerkingsvaardigheden. Als Senior Coach bij Scouting Nederland werkte ik met jongeren, vrijwilligers en groepen aan hun ontwikkeling. Daarnaast begeleidde ik veel mensen (in werk of privé situaties) als coach en bemiddelaar. Sinds september 2018 begeleid ik als iQ Coach mensen en hun families bij hun eigen vraagstukken op verschillende levensgebieden en in verschillende levensfasen. Thuis (Levenscoaching), op het werk (Jobcoaching) of bij hun opleiding (Studiecoaching). Ik coach rond persoonlijke doelen, bemiddel bij ruzies/conflicten, leer mensen hoe ze zelf conflicten kunnen oplossen en begeleid bij meningsverschillen of andere spannende gesprekken. Mijn houding en werkwijze leiden tot boeiende, praktische en leerzame gesprekken, waarmee daadwerkelijk iets verandert. Cliënten leren zelf iets op een andere manier aan te pakken of met mijn hulp lastige dingen bespreekbaar te maken, waarmee een positieve doorbraak gecreëerd wordt in verstoorde verhoudingen. Ik vind het mooi om daaraan te mogen bijdragen!

Levenscoaching is levensbrede begeleiding

Als iQ-coach focus ik niet alleen op één probleem of één aspect van je leven, maar zet ik jou in jouw leven (weer) centraal. We kijken daarom naar wat er speelt op verschillende levensgebieden zoals bijvoorbeeld je werk, je studie, je woonsituatie, je sociale contacten, je hobby’s, je administratie, je geldzaken, enz. enz. We gaan in op wat wél lukt, wat beter kan, wat je overwonnen hebt en wat je nog wilt bereiken. En waar nodig help ik je in contact met anderen (zoals bijvoorbeeld hulpverleners en instanties).
Levenscoaching = levensbrede begeleiding!

Jobcoaching is matchwerk

Als Jobcoach kijk ik samen met jou naar wie jij bent en focussen we op wat dat betekent in je werk. Met als doel je werk (weer of meer) passend en daarmee leuk te maken, voor jou, je collega's en de organisatie waar je werkt. Het gaat daarbij om het verbeteren van de match tussen jou en je functie. Soms kan dat door meer rust te creëren op je werkplek. Soms helpt het om lastige of gespannen situaties met anderen te bespreken. En wellicht is het zinvol om de samenwerking met collega's te verbeteren door je ook op het werk of in je team te coachen. Jobcoaching = matchwerk!

Wat anderen over mij zeggen:

• Betrokken, respectvol
• Stimulerend, motiverend, optimistisch
• Aandachtig, rustig en geduldig
• Zorgvuldig, betrouwbaar, veilig
• Concreet, praktisch, duidelijk en structurerend
• Vrolijk, opgeruimd, met humor
• Coach en bemiddelaar in hart en nieren, verbindend
• “Een paar gesprekken met jou hebben me al meer inzicht en handvatten gegeven dan een half jaar gesprekken met een psycholoog”

Ik leer je graag kennen om met jou op zoek te gaan naar wat jij anders wilt en naar een prettiger leven!
Spreekt mijn profiel je aan, neem dan contact op. Misschien spreken we elkaar dan binnenkort.
Voor meer informatie, een prijsopgave of een vrijblijvende afspraak kun je me bellen 06-27150767 of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies