1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Amersfoort

eric3341Eric van der Made

Contact

Linkedin
Twitter

Hulp voor mensen met Autisme, ADHD en ADD

Al jaren merk je dat je op vele levensgebieden steeds weer vastloopt, in relaties, werk of studie. De regie over je eigen leven kun je maar niet hanteren. Je kan nog zoveel plannen hebben, mooie plaatjes van je toekomst maken, maar iedere dag lijkt de realiteit niet op wat je had bedacht.
Als dan uiteindelijk de diagnose ADHD of ADD, of ASS is gesteld, vraag je je af, wat nu?

De behoefte aan steun en begrip op pijnlijke en kritieke momenten kan dan groot zijn; Als levenscoach sta ik dan naast je, luister naar je en ga samen met jou de noodzakelijke stappen nemen: samen een plan opstellen dat jij gaat uitvoeren of als het even niet lukt, help ik je daarbij.

Als levenscoach help ik je bijvoorbeeld ook als je bij je studie vastloopt en een moeilijk gesprek moet aangaan op de opleiding of bij je stage.
● Samen bereiden we het gesprek voor:
● Zetten we op een rij wat je in het gesprek wilt bereiken.
● Ik vul je aan, stel extra noodzakelijke vragen
● Ook maak ik tijdens het gesprek aantekeningen
● Na afloop kan je dan nog eens rustig nalezen wat er is afgesproken

Net die extra steun in de rug kan je de kracht geven om te zeggen wat voor jou belangrijk is en duidelijk te maken waarom het voor jou nu even moeilijk is en wat je nodig hebt om je doel wél te bereiken.

Levenscoaching

Juist omdat je met autisme, A(D)HD en andere psychische aandoeningen op alle levensgebieden met je pijn wordt geconfronteerd, werkt levensbrede coaching het best. In samenwerking met de reguliere hulpverlening, de contacten in het onderwijs op MBO en HBO-niveau, gemeente, DUO en andere overheidsinstellingen kunnen we samen zoeken naar oplossingen die voor jou wél werken en die je uiteindelijk veel rust en focus op nieuwe mogelijkheden zullen geven.
Ook als je zelfstandig gaat wonen krijg je hulp bij bijvoorbeeld:
● Inschrijven bij de gemeente,
● Verzekeringen,
● Belastingen en
● Organiseren van de verhuizing.

 

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies