1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Zutphen-Warnsveld-Apeldoorn

2071 Annemarie Kluin PrintAnnemarie Kluin

Contact
Linkedin
Twitter

 

 

Of je nu autistisch of hoogbegaafd bent, of AD(H)D, NAH, een bore-out, burn-out of psychische problemen hebt: als je ‘anders’ bent heeft dat invloed op je dagelijks leven. Mogelijk loop je tegen allerlei problemen aan, soms zelfs zonder dat je je daarvan bewust bent.

Heb je moeite met sociale vaardigheden, vriendschappen sluiten, orde scheppen? Of vraag je je af:
Wie ben ik?
Wat wil ik?
Wat kan ik?
Hoe kom ik daar?

Herken je je hier in? Misschien kan ik je helpen.

Hoe help ik mensen met autisme, AD(H)D, NAH, hoogbegaafdheid, burn-out / bore-out.

Mijn uitgangspunt ben jij, een uniek mens met zijn/haar eigen talenten en mogelijkheden.

Samen onderzoeken we waar je tegen aanloopt en wat de onderliggende oorzaak hiervan kan zijn.
Op een integere en coachende manier ga ik hierover met je in gesprek en ondersteun ik je bij het stellen van doelen en bepalen welke stap je kunt zetten.

Levensbrede begeleiding

Mijn motto is: Waarom alleen doen als het samen kan! (Loesje)

Een levenscoach begeleidt mensen die moeilijkheden ondervinden op allerlei gebieden in hun leven zoals relaties, werk, gezin, vrienden, financiën. Een levenscoach voert coachgesprekken met zijn cliënt en streeft vooral naar bewustwording. Onbewust spelen bij elke mens belemmerende gedachten een rol.
Het is mogelijk om te oefenen hoe je dingen anders kunt doen. Eerst oefenen we thuis in een voor jou veilige omgeving, daarna, als je daar aan toe bent, in de praktijk.
In principe vindt de begeleiding bij jou thuis plaats. Het is ook mogelijk om je te begeleiden bij bijv. een bezoek aan de bedrijfsarts.

Voorstellen

Mijn naam is Annemarie Kluin. Naast levenscoach en loopbaancoach ben ik kunstenaar.
Ik ben geboren en getogen in Zutphen. Moeder van drie jongvolwassen kinderen. Ervaringsdeskundige op het gebied van ADHD, TOS, HB, LVG, burn- en bore-out.
Creativiteit speelt een belangrijke rol in mijn leven. Schilderen, fotografie, zingen, tuinieren en sporten zijn voor mij belangrijk.

Door mijn werk- en privésituatie heb ik veel ervaring opgedaan met gespreksvoering: het overleggen met externe instanties, het voorbereiden, begeleiden en voeren van (moeilijke) gesprekken.
Ik heb daarbij zowel positieve als negatieve ervaringen opgedaan en weet hoe lastig het kan zijn om gehoord te worden of begrip te krijgen voor je situatie.

Werkervaring en achtergrond

Mijn werkervaring is divers. Ik ben begonnen bij het speciaal onderwijs met kleuters (IOBK). Verder heb ik gewerkt in de geestelijke gezondheidszorg bij GGNet, bij een Kunstbedrijf (dagbesteding) en bij GelreWerkt! (gemeentelijke instelling). Hier heb ik gewerkt als werkconsulent en begeleidde ik mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ervaring op het gebied van:

NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel)
Rouwverwerking (bij functieverlies)
HB (Hoogbegaafdheid / onderpresteren)
Burn-out / bore-out
Autisme
AD(H)D
LVG (Licht Verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek).
TOS (Taal ontwikkelingsstoornis)
Begeleiding van mensen in de leeftijdsgroep 50+

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies