1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Arnhem-Rheden-Apeldoorn-Zutphen

ZerlineZerline Nooij

Contact

Linkedin

 

 

Hoe help ik mensen met Autisme/ASS, Burn-Out, PTSS, HSP?

Als er een ingrijpende situatie plaats vindt, of heeft plaats gevonden, dan kan het gebeuren dat je in meerdere levensgebieden dreigt vast te lopen. Dit heeft direct invloed op je gevoel van rust en tevredenheid.

Ik begeleid je graag op weg naar meer rust en balans. Door naar je te luisteren en je ook echt te horen. Door er voor je te zijn met mijn volle aanwezigheid. Door samen te zoeken naar je kwaliteiten en passies en hoe we die kunnen inzetten naar meer regie in je Leven. Door te kijken naar wat er nodig is om meer inzicht of structuur te krijgen in het nemen van jouw regie. Door te streven naar balans in je energie én op een manier die bij JOU past.

Graag doe ik dat door niet alleen te praten en te luisteren. Maar ook door dingen samen te doen. Denk daarbij aan dingen in en rond het huis of te gaan wandelen, of…. You name it.

Levenscoaching, levensbrede begeleiding

Als ik jouw coach ben, begeleid ik je in verschillende levensgebieden; zoals in de thuissituatie, met ouders of juist met kinderen of partners. Op het werk, op school, dagbesteding of met andere hulpverleners samen (liever niet want wij gaan voor 1 coach en 1 client juist om alle verwarring van werken met meerdere hulpverleners te voorkomen), zodat we onderling de neuzen naar 1 kant hebben staan. Wel zo handig.
Heel praktisch kunnen we aan der slag met papierwerk, instanties, financiën, zaken rondom het huis.

Of juist wat meer met voelen wie je ook al weer bent; door even terug thuis te komen bij jezelf.
Dat ligt helemaal bij jou en waar je behoeftes liggen.
Waar het mij om gaat is dat je meer zelfbeschikking krijgt en in je kracht komt.

Werkervaring en achtergrond

In mijn moederzijn is er een grote interesse gekomen naar natuurlijk leervermogen en ontwikkeling; mijn onderneming Wonderbaarlijk Samen is toen ontstaan. Hierin heb ik ouders en kinderen begeleid in natuurlijk ouderschap door middel van massage en yoga, met als specialisatie ‘baby’s’.
Na jarenlang les te hebben gegeven aan ouders en jonge kinderen, is er een methodiek ontstaan waaruit de franchise onderneming/docentenopleiding ZerlinesYoga® met het jonge kind is opgericht.
Er volgde een grote liefde voor het proces naar nieuw leven. Ik heb vrouwen mogen begeleiden in alle levensgebieden, als doula tijdens geboortes, ervoor en ook erna. Tevens met coachingsvragen bij geboorte- en seksueel trauma.

Als mediator ben ik werkzaam geweest bij teambegeleiders van een grote organisatie.

In mijn gezin speelt autisme. Dit is nog maar recentelijk gediagnostiseerd en zodoende weet ik hoe meerdere levens worden beïnvloed als één iemand van het gezin een diagnose heeft.
Dit is ook de reden dat ik nu iQ coach ben. De laatste drie jaar heb ik mij volledig op mijn dochter en mijzelf gericht.
In die periode heb ik veel ervaring opgedaan in de hulpverleningswereld en ben mij gaan verdiepen in autisme. Dat heeft geresulteerd in dat ik heel graag mijn ervaring en kennis deel uit de jeugdhulpverlening en zeer gepassioneerd ben geraakt in dat de hulp ook anders kan.

In al mijn ondernemingen heb ik een beweging willen maken naar de wereld een klein beetje beter maken. Voor zowel de Aarde als haar bewoners. Het voedt mij als dat lukt, hoe klein de beweging ook is.
Een kleine beweging kan grote rimpelingen hebben; denk aan een kiezelsteentje in het water te laten vallen, die eindeloze rimpelingen achterlaat. Het heeft invloed, meer dan we denken!

Samenwerking

Ik werk samen met gemeentes, huisartsen, iQ coaches, psychologen, wijkteams, WMO consulenten, GGNet, scholen, werkgevers.

Mijn specialiteit

Naast dat ik all-round autisme coach ben;
Kan ik desgewenst mindfulness, yoga/lichaamstherapie of mijn hond inzetten. Mijn hond is een Eurasiër/pomsky, geselecteerd op zijn sociale, hulpvaardige en intelligente gedrag. Hij is nog in opleiding, maar komt graag mee als je dat fijn vindt. Het kan helpen als praten niet zo je ding is.
Dit allen is optioneel, maar wel in mijn assortiment.

Ik ben niet actief als fyto- en aromatherapeut, maar ben daar wel in geschoold. En met mijn grote interesse in voedsel en de orthomoleculaire geneeskunde, heb ik kennis opgedaan die nuttig kan zijn bij voedselintoleranties.

Werkzaam in regio

• Veluwezoom (Arnhem, Velp, Rheden, De Steeg, Ellecom, Laag- Soeren, Eerbeek, Loenen)
• Apeldoorn (Beekbergen, Klarenbeek, Voorst)
• Zutphen en Brummen
• Bronckhorst
• Doesburg

 

 

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies