1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Twente-Hengelo-Enschede

ManonManon Wennink

Contact

Facebook
Linkedin
Twitter

Hoe help ik mensen met Autisme, ADHD en ADD?

De diagnose is voor mij niet belangrijk, JIJ bent belangrijk!
Een diagnose kan er wel voor zorgen dat we de juiste weg makkelijker kunnen vinden.
Graag wil ik je goed leren kennen en zo samen de hobbels nemen die het leven jou voorschotelt. Ik sta naast en achter je.
Ik help rust te creëren voor jou en jouw omgeving. Dat betekent dat ik mee kan gaan naar gesprekken met bijvoorbeeld school, werk, arts en/of instantie. Ook kan ik de mensen in jouw omgeving uitleg geven over hoe het voor jou werkt. Dat doe ik door jouw gevoelens te vertolken in begrijpelijke woorden, altijd met respect en veel geduld.

Levenscoaching

Maatwerk is noodzakelijk om goed te kunnen functioneren. Wat werkt voor jou? Wat wil jij? Wat kun jij aan? Wat wil jij bereiken? En die vragen beantwoorden we op alle vlakken van het leven. Levensbrede begeleiding. Dat betekent ook dat als het in jouw leven soepel verloopt ik naar de achtergrond ga en je mij ten alle tijde kan contacten als zich een verandering voordoet en jij graag wilt dat ik met je mee kijk. Geen nieuwe procedures, aanvragen of mensen maar een telefoontje en ik sta je bij waar we gebleven waren.

Jobcoaching

We gaan samen opzoek naar jouw talenten en kwaliteiten, wat wil jij inzetten, wat zijn jouw wensen, hoe houd je balans tussen werk en prive en welke ondersteuningen kan jou helpen, samen komen we tot duidelijkheid!
Werkgevers die vastlopen met een werknemer, de vinger er niet op kunnen leggen, zich afvragen Hoe dan wel? Voor hen kan ik komen observeren op de werkvloer en middels gesprekken helder krijgen waar de schoen wringt. Vervolgens kan ik na advies een begeleidings traject bieden daar waar nodig.

Werkervaring en achtergrond

Ik ben ervaringsdeskundige als moeder van een kind met ASS, MCDD, HSP, Automutilatie en suicidale uitingen. De zoektocht, wanhoop, vermoeidheid en oerkracht, ik heb het doorleeft. Vanaf 2008 ben ik kindercoach, daarna meerdere coaching opleidingen en trajecten doorlopen. Werkzaam geweest in het MBO onderwijs en de afgelopen 4 jaar heb ik onderzoek gedaan naar het onderwijs van de toekomst. Hoe kan onderwijs aansluiten bij de kinderen van deze tijd, bij ALLE kinderen.
Alle levens, werk en opleidings ervaringen komen samen in mijn werk als iQ coach, ik ben breed inzetbaar.

Samenwerking

Consulenten WMO, huisarts, POH-GGZ, UWV, hulpverleners en scholen in de regio Twente kunnen naar mij door verwijzen.
Je kunt ook zelf contact met mij zoeken, dan help ik je op de weg door het gemeentelijke apparaat en of instanties als dat nodig is.

Mijn specialiteit

Hoogsensitiviteit, autisme, zelfbeschadiging, ADHD, ADD, NAH, onderwijs en rouwverwerking zijn mijn specialisaties. Sommige specialisaties heb ik in een opleiding geleerd en eigengemaakt, andere heb ik door het leven ervaren en ben ik over gaan leren.

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies