1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Onze levenscoaches

Friesland

2065A Gea Veenstra WebGea Veenstra

Contact


Facebook

 

Even voorstellen

Mijn naam is Gea Veenstra en ik ben aangesloten bij IQ coaches.

Hoe help ik mensen met autisme, ADHD en ADD?
Autisme, ADHD, ADD… als je zo’n diagnose krijgt is dat best schrikken… Je liep al tegen dingen in het dagelijks leven aan, maar nu heb je ineens een diagnose. Wat betekent dit voor jou en hoe nu verder? Met deze vraagstukken wil ik je graag helpen

Levenscoaching

Ik wil er graag voor jou zijn; luisteren naar je levensverhaal, praten over waar jij behoefte aan hebt, ontdekken van je talenten.
Zo gaan we samen aan de slag zodat je weer overzicht en grip te krijgt op je leven. Het gaat over jou, en daarom is het belangrijk om samen te kijken naar wat bij jou past, stap voor stap!

Werkervaring en achtergrond

Naast mijn coaching ben ik ook werkzaam in het onderwijs en heb in die jaren veel ervaring opgedaan in het werken met leerlingen die een diagnose als autisme, ADHD, ADD hebben en hun ouders.

Samenwerking

Ik heb contact met GGZ instellingen, onderwijs instellingen, gemeentes en sociale instellingen in de omgeving

Mijn specialiteit

Door mijn werk in het onderwijs heb ik veel ervaring opgedaan met gezinnen waarbij een van de gezinsleden autisme, ADHD of ADD heeft. Ik werk nauw samen met andere IQ coaches in de regio. Door onze samenwerking hebben we een groot netwerk en veel kennis en ervaring met mensen die een diagnose gekregen hebben

 

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies