1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Onze levenscoaches

Zwolle

babetteBabette Kuper

Contact

Linkedin

HOE HELP IK JOU

Ervaar je stress omdat je niet goed meer weet hoe je alles voor elkaar moet krijgen op het gebied van studie, thuis, werk en vrienden? Vandaag wordt van je verwacht dat je al deze dingen perfect met elkaar kunt combineren. Maar in de praktijk blijkt dat voor veel jongeren nog een grote uitdaging, helemaal voor jongeren met ASS en AD(H)D.
Ik kom steeds vaker jonge mensen tegen die het gevoel hebben dat ze geen overzicht meer hebben over alle dingen die op hen afkomen. Zij hebben het gevoel dat alles hen overkomt en dat ze geen grip meer hebben op hun leven.

Als IQ Coach kan ik je helpen om dat overzicht weer terug te brengen. En op die manier weer zelf de regie in handen te nemen en rust in je hoofd te creëren.
Ik bied begeleiding bij:
• Het plannen en structureren van je studie, thuis, werk en sociale contacten.
• Het aanleren van praktische vaardigheden.
• Het communiceren met je opleiding, gemeente enz.
• Het leren kennen van je eigen grenzen en het maken van keuzes.
• Stage tijdens je opleiding.


Samen met jou kijk ik hoe we een plan kunnen maken om te werken aan de doelen die jij graag wilt bereiken. Daarbij ben jij degene die het tempo aangeeft.

WERKERVARING & ACHTERGROND

Na het afronden van mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik jaren gewerkt als ambulant begeleider bij mensen die vastliepen op het gebied van wonen en werk. De laatste 10 jaar heb ik gewerkt als docent /deskundige Passend Onderwijs op het MBO en het HBO. Hier heb ik les gegeven en studenten begeleid die ondersteuning nodig hadden bij hun studie. Deze ervaringen op verschillende gebieden combineer ik in mijn werk als IQ coach.

MIJN SPECIALITEIT: JONGEREN MET ASS, ADHD

Ik richt me op het begeleiden van mensen tussen 16 en 30 jaar met een psychische-/sociale problematiek. Daarbij focus ik me op studenten die vastlopen in het combineren van studie, thuis, werk en sociale contacten. Daarbij is het vinden van een balans tussen al deze onderdelen het belangrijkste doel. Zodat jongeren weer het gevoel krijgen dat ze zelf de regie in handen hebben.

WERKGEBIED EN SAMENWERKING

Mijn werkgebied is de regio Zwolle. Ik werk in deze regio veel samen met o.a. docenten, studieloopbaanbegeleiders, ouders, leidinggevenden, gemeenten, GGZ, psychologen, psychiaters, UWV, arbeidsdeskundigen en zorg-coördinatoren.

VERGOEDING

Levensbrede begeleiding door iQ Coaches wordt vaak vergoed door je gemeente. Dit geldt ook voor studenten! Ik kan je helpen met jouw aanvraag voor financiering bij de WMO-afdeling van jouw gemeente. Je kunt er ook voor kiezen om zelf te betalen voor coaching. Het tarief is afhankelijk van diverse factoren; ik kan het je vertellen op basis van ons vrijblijvende intakegesprek.

CONTACT

Voor een oriënterend gesprek of meer informatie over mij als iQ Coach, kun je geheel vrijblijvend contact met mij opnemen.
Dat kan via email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06-15072563.

 

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies