1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Onze levenscoaches

Utrecht-Vianen

Aernout web 00000002Aernout de Beaufort

Contact

Facebook
Linkedin

Aernout is coach voor mensen met levendige hersenen en mensen die leven met de rem erop. Denk aan ADHD, hoogbegaafdheid en chronische vermoeidheid. Hij werkt in de regio Utrecht - Vianen.

Als we de wereld nou eens wat simpeler maken...

Er gebeurt steeds van alles om je heen en je hebt zoveel gedachten, dat je hoofd continue druk is. Hoe handig dat soms ook is; je wilt ook wel eens rust. Dat is wat ik je breng: rust.

Mijn begeleiding helpt je om je leven lichter te maken. Ik zorg voor overzicht. Samen geven we meer structuur aan je leven. We ontdekken hoe jij rust kunt vinden en ik leer je handige manieren om dat zelf te sturen. Kort gezegd: we gaan praten, rustgevend trucs oefenen en van alles regelen om jouw wereld stapsgewijs simpeler te maken. Want simpel is mooi, juist voor mensen die heel diep kunnen nadenken.

Werkwijze

Tijdens onze kennismaking zal ik eerst veel naar je luisteren. Ik doe veel moeite om jou steeds beter te begrijpen. Je zult merken dat ik meestal rustig ben, diep kan doorvragen en soms streng ben waar nodig. En uiteindelijk maak ik dingen simpeler.

Ik coach je bij jou thuis, op jouw kantoor, of tijdens een bezoek aan de supermarkt, bijvoorbeeld; op de plaatsen waar jij even steun wilt voelen en tips kunt gebruiken over hoe je het handiger kunt aanpakken. Ik geef je meer inzicht in wat er gebeurt om je heen en in je hoofd. Ook regelen we dingen samen waar nodig; van het opruimen van je huis tot familiezaken. Bij iQ Coaches noemen we dit levensbrede begeleiding.

Ook jobcoaching is mogelijk, specifiek gericht op je werk. Lees hier meer over jobcoaching.

Mijn werkstijl is: veel praten, regelmatig lachen en vaak uitleggen hoe iets werkt (in jouw gedachten en bij andere mensen). Dat wissel ik af met beweging: samen dingen van jouw takenlijst uitvoeren of wandelen in het bos.

Het begint allemaal met een intakegesprek. Dit is vrijblijvend en gratis. Neem gerust contact op om een afspraak te maken.

Werkgebied en specialisme

Mijn cliënten zijn mensen vanaf 16 jaar van bovengemiddelde intelligentie. Zij luisteren naar een van de volgende termen:
ADHD, ADD, hoogbegaafd, chronisch vermoeid, trage schildklier (hypothyreoïdie), depressie, autismespectrumstoornis, ASS, Asperger, introvert, oude ziel, nieuwetijdskind.

Ondernemers, creatieven en IT'ers zijn mijn specialisme.

De volgende plaatsen vallen onder mijn werkgebied: Utrecht, Vianen, Hagestein, Ameide, Lexmond, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Maarssen, Breukelen, Nigtevecht.

Waarom kiezen voor Aernout?

Mijn roeping is mensen zich 'heel' laten voelen. Ik hecht veel waarde aan jezelf kunnen zijn en begrip tussen mensen.

Ik heb Psychologie gestudeerd en heb veel persoonlijke ervaring met levendige hersenen. Zo bestaat mijn gezin uit ADHD'ers en heb ik tijdens mijn IT-carrière veel gewerkt met autistische collega's. Zelf heb ik heel wat barrières moeten overwinnen als hoogbegaafde met een trage schildklier. Ik ken de worsteling en ik heb beleefd hoe het is om het leven toch mooi te maken.

Vergoeding

Levensbrede begeleiding door iQ Coaches wordt vaak vergoed door je gemeente. Ik kan je helpen met jouw aanvraag voor financiering bij de WMO-afdeling. Je kunt ook kiezen om zelf te betalen voor coaching. Het tarief is afhankelijk van diverse factoren; ik zal het je kunnen vertellen op basis van ons intakegesprek.

per 1 januari 2020 is het nieuwe BTW-nummer NL001908068B50
KvK 68736878

 

 

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies