1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Onze levenscoaches

Haarlem e.o

2093 Alexandra Lodewijk web2Alexandra Lodewijk

Contact
Linkedin

 

 

 

Waarom iQ Coaching

Ik zie in het dagelijks leven dat er heel veel mensen moeite hebben om hun eigen pad te vinden. Dat kan voor jou net zo zijn. Ze lopen vast met het vinden van structuur of snappen niet hoe je sociaal met een ander om moet gaan. ‘Hoe werkt dat, sociaal wenselijk gedrag?’ Met mijn kennis vanuit de psychologie en psychiatrie en mijn werkervaring vanuit de GGZ zie ik dat er veel verschillende instanties zijn die hulp kunnen bieden, maar op de een of andere manier niet aan kunnen sluiten of de tijd missen voor de wensen van hun cliënt. Dit is waarvoor ik mijzelf wil inzetten om jou vragen levensbreed op te pakken zonder dat er nog meer personen van buitenaf bij betrokken raken en je steeds opnieuw je verhaal zult moeten doen. Dit vergt veel energie en kostbare tijd die veel beter besteed kan worden door dingen te starten die er echt toe doen en er niet meer langer mee te wachten.

Hoe het voor jou werkt

Samen kunnen we rustig gaan kijken waar jouw hulpvragen liggen en ik denk dat er veel dingen zijn waarin je begeleiding en ondersteuning zou willen hebben. Maar zeker ook met een andere blik naar dingen durven kijken, waarom gebeurt en overkomt mij dit en hoe zou het zijn als? Wat heb ik nodig om verder te komen?Misschien is je zoektocht hierin nog maar net gestart maar het kan ook zijn dat je al langere tijd naar die ene persoon uitkijkt die echt bij jou aansluit.
Ik vind het in ieder geval belangrijk dat je je veilig voelt, je verhaal kan vertellen over wie je bent, waar je mee zit en wat jou uniek maakt. En als je eens drie wensen mocht doen, hoe zouden die er dan uitzien? Het zou toch immers fantastisch zijn als….

Wat ik ga doen

Ik geloof in de kracht van de eenvoud en heldere, eerlijke en open communicatie.
Dit wil ik bereiken door jou op ieder gebied, dus levensbreed te ondersteunen en daar te zijn waar jij mij op dat moment nodig hebt. Het kan zijn dat je praktische zaken hebt waar je tegen aanloopt, bijvoorbeeld geen overzicht in de huishoudelijke taken. Misschien vindt je het moeilijk om met collega’s op het werk om te gaan, of is er geen overzicht bij je inkomsten en uitgaven. Maar ook vragen over zingeving en jouw rol in het leven. Voor alle mogelijke stukken waar mijn hulp bij nodig is gebruik ik de Pillar-Methodiek om er voor jou te zijn.
Ben je nieuwsgierig geworden wat ik voor jou kan betekenen?
Laten we dan eens gaan kijken wat we nodig hebben om jouw wensen en dromen proberen te verwezenlijken.
Zullen we samen starten?

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies