1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Zeist

AnkeAnke de Jong

Contact

Facebook
Linkedin

Kwaliteiten

Participeren in de samenleving en op het werk wil iedereen graag, ook als je een beperking hebt. Maar soms lukt het door allerlei redenen toch niet en heb je behoefte aan ondersteuning.
Wanneer je niet aangeboren hersenletsel, autisme of een chronische ziekte hebt, heb je kwaliteiten die je kunt inzetten. Ik vind het belangrijk dat je niet alleen kijkt naar wat er niet goed gaat, maar dat je ook kunt kijken naar jouw kwaliteiten en hoe je die op een goede manier kunt inzetten.

Wie ben ik

Mijn naam is Anke de Jong-Koelé
Ik ben eigenaar van IQ Jobcoach Anke de Jong in Zeist en ik werk daarnaast als verlies- en rouwcounselor.
In mijn gezin, familie en vriendenkring ben ik in aanraking gekomen met autisme, niet-aangeboren hersenletsel en chronische ziekte. Ook in mijn werk als jobcoach en verliescounselor werk ik met deze doelgroep.

Jobcoaching

Als werknemer met aangeboren hersenletsel, autisme of een chronische ziekte kun je op het werk tegen problemen aanlopen in de uitvoering van je werk of in de samenwerking en communicatie met anderen. Aanbrengen van structuur in het werk, kijken naar en ondersteunen bij de werkprocessen en begeleiding bij communicatie kan ervoor zorgen dat je prettiger kunt functioneren binnen je werk en je talenten kunt ontplooien. Daarbij kijken we niet alleen naar de beperkingen maar juist ook naar jouw kwaliteiten en zoeken we naar manieren om deze kwaliteiten optimaal in te zetten zodat jij tot je recht komt.

Meerwaarde

Voordeel van jobcoaching is dat je prettiger kan functioneren en je kwaliteiten en talenten kan laten zien én dat verwachtingen van je werkgever en van jou goed op elkaar afgestemd kunnen worden. Jobcoaching vergroot de kans dat je een baan vindt of kunt behouden en verkleint de kans op uitval.

Mijn aanpak

Ik kijk samen met jou naar je werkplek en je takenpakket. Belangrijke zaken waar we samen naar kijken zijn o.a.

  • Wat zijn jouw kwaliteiten en hoe komen deze tot hun recht?
  • Hoe ziet jouw werkplek eruit? Heb je een prikkelarme werkplek?
  • Wat is jouw takenpakket?
  • Wat gaat goed en wat kunnen we verbeteren?
  • Hoe is jouw planning en welke hulpmiddelen kun je daarvoor inzetten?
  • Heb je iemand bij wie je terecht kunt voor vragen of back-up?
  • Wat zijn de verwachtingen van je werkgever en hoe kun je duidelijke afspraken maken met elkaar?

Wil je meer weten of een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met mij op via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-42074072

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Autisme en zingeving

herman witte blouse podium
Herman de Neef
vertelt hier over
Autisme en Zingeving

Boek bestellen

step0001390x113
Bestel hier het boek!
Je kunt je hier ook
inschrijven
voor onze workshop

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies