1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Gouda Ingrid van der Zwan

Gouda

ingrid3409Ingrid van der Zwan

Contact

Facebook
Linkedin

Hoe help ik mensen met Autisme, ADHD en ADD?

Iemand met de diagnose Autisme spectrum stoornis, ADHD of ADD kijken anders tegen
het leven aan en nemen soms woorden heel letterlijk. Ze worden niet goed begrepen door de omgeving en voelen zich daardoor heel alleen en hebben soms veel verdriet. Het accepteren dat je autisme hebt is ook heel moeilijk.
Als iQ coach wil ik je helpen door goed naar je te luisteren en er achter te komen wat jij nodig hebt om te groeien en vooruit te kijken. Samen kijken wij wie jij bent en wat je kwaliteiten zijn. Wij gaan dan samen aan de slag. Het gaat tenslotte om jou, jij het de regie.

We maken een stappenplan en bepalen een doel. Het doel is om overzicht over je leven te geven zodat jij rust krijgt. Gezamenlijk gaan we daarmee aan de slag.

Jobcoaching

Als je werk hebt gaan we in overleg met jou en de werkgever de problemen waar jij tegenaan loopt in kaart brengen en zoeken naar een passende oplossing. We kijken wat er nodig is om jouw doelen te kunnen bereiken en waar nodig aan te passen. En om ook aan de verwachtingen en eisen van de werkgever te kunnen voldoen. Ik loop mee op de werkplek zodat ik kan zien hoe jouw dagelijkse werkzaamheden eruit zien. Ik vindt dit belangrijk omdat ik mij dan goed in kan leven in wat jij doet. Belangrijk is ook dat je collega’s en jouw leidinggevende weten hoe zij kunnen omgaan met jou als medewerker met Autisme of ADHD. Mijn doel is, jou te zien groeien in je werk en je baan te behouden.

iQ Coaches is een door het UWV erkende jobcoach organisatie, waardoor jobcoaching in veel gevallen kan worden vergoed door het UWV.

 

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Autisme en zingeving

herman witte blouse podium
Herman de Neef
vertelt hier over
Autisme en Zingeving

Boek bestellen

step0001390x113
Bestel hier het boek!
Je kunt je hier ook
inschrijven
voor onze workshop

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies