1 aanmelden nieuwe client

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Doetichem-Terborg - Laura Lubbers

Doetichem-Terborg

laura3405Laura Lubbers

Contact

 

FacebookLinkedin

“If a child can’t learn the way we teach, maybe we should teach the way they learn.” (Michael J. Fox)

Wat ik belangrijk vind is dat er wordt gekeken naar het individu. Een diagnose, ook wel de zogeheten ‘stempel’ genoemd, van het autistisch spectrum stoornis (ASS), ADHD of ADD is voor mij helemaal niet belangrijk. Ik vind het belangrijk om jou levensbreed te begeleiden en samen te bekijken waar jij tegenaan loopt en waar jij graag hulp bij zou willen. Ik wil je graag helpen om rust te creëren in de basis van jou bestaan, zodat je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je kwaliteiten in te zetten in een zo zelfstandig mogelijk bestaan.

Wie ben ik?

Mijn naam is Laura Lubbers en ik woon in Terborg. Ik woon samen met mijn partner, die de ‘diagnose’ ADHD heeft gekregen. Door hem ben ik in aanraking gekomen met de stoornis ADHD. Hierdoor ben ik mij gaan verdiepen in de materie hiervan en kwam ik er al snel achter dat hier een interesse lag. Toen wij onze zoon kregen en gingen samenwonen realiseerde ik mij dat ik de basis in het gezin was en dat ik voor rust en regelmaat moest zorgen. Dit ging redelijk vanzelfsprekend, waardoor ik mij besefte dat dit een kwaliteit van mij is.

Ik heb de opleiding Hoger Hotelonderwijs gevolgd, waar ik mij gaandeweg al redelijk specialiseerde in de menselijke kant (personeelsmanagement) van deze opleiding. Al snel realiseerde ik mij dat deze opleiding niet paste bij mij ambities, waardoor ik koos voor vrijwilligerswerk bij Home-Start. Hierbij ondersteun ik moeders met jonge kinderen om hun zelfvertrouwen te vergroten en hun sociale relaties te versterken, waardoor ze na enige tijd op eigen kracht weer verder kunnen. Vanuit dit werk kwam ik bij iQ coaches terecht, waar ik vond wat ik zocht. In dit werk kan ik mijn kwaliteiten voluit benutten.

Mijn kwaliteiten zijn dan ook dat ik een evenwichtig persoon ben. Ik bied stabiliteit, openheid en ik ben laagdrempelig te bereiken. Ik kan goed luisteren en hoor vaak wat er niet gezegd wordt. Ik ben een empatisch persoon, maar bied ook een gezonde dosis tegenwicht. Ik ben zelf erg gemotiveerd, maar vind het ook leuk om anderen te coachen en motiveren om hun kwaliteiten te ontdekken en deze op een goede manier in te zetten.

Wat kan ik voor jou doen?

Jobcoaching - ik kan jou helpen bij het vinden van werk of jou helpen met de communicatie tussen jou, je werkgever en je collega’s. Vaak helpt inzicht in autisme een werkgever/collega al verder. Daarnaast kan ik ook helpen in het bieden van structuren, het aanpassen van taken. Ik maak graag de vertaalslag van jouw wensen en verwachtingen naar de werkgever toe, als ook vice versa.

iQ coaches is erkend door het UWV als jobcoach, waardoor het mogelijk is om dit gefinancierd te krijgen. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Werkgebied

Mijn werkgebied is de achterhoek. Hieronder vallen de gemeenten:
- Aalten (Aalten, Bredevoort, Dinxperlo en De Heurne)
- Berkelland (Beltrum, Borculo, Eibergen, Geesteren, Holterhoek, Neede, Rekken, Ruurlo en Veldhoek)
- Bronckhorst (Bronkhorst, Drempt, Hengelo, Hummelo, Keppel, Steenderen, Vorden en Zelhem)
- Doetinchem (Doetinchem, Gaanderen, Wehl en Nieuw-Wehl)
- Doesburg
- Lochem (Almen, Eefde, Gorssel, Harfsen, Laren, Lochem en Zwiep)
- Montferland (Azewijn, Beek, Braamt, Didam, ’s Heerenberg, Kilder, Lengel, Loerbeek, Loil, Nieuw-Dijk, Stokkum en Zeddam)
- Oost Gelre (Eefsele, Groenlo, Harreveld, Lichtenvoorde, Marienvelde, Vragender, Zieuwent en Zwolle)
- Oude IJsselstreek (Bontebrug, Breedenbroek, Etten, Gendringen, Heelweg, Megchelen, Netterden, Silvolde, Sinderen, Terborg, Ulft, Varsselder, Varsseveld, Voorst en Westendorp)
- Winterswijk
- Zutphen (Warnsveld en Zutphen)

Uiteraard kun je ook gewoon contact opnemen als je buiten dit gebied valt, dan kunnen we samen bekijken wat ik eventueel voor je kan betekenen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-30159170
Hoofdstraat 65A, 7061 CH Terborg

 

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het
boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Autisme en zingeving

herman witte blouse podium
Herman de Neef
vertelt hier over
Autisme en Zingeving

Boek bestellen

step0001390x113
Bestel hier het boek!
Je kunt je hier ook
inschrijven
voor onze workshop

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen