1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Den Haag-Leiden-Drenthe-Internationaal (online)

kim voetsKim Voets

Contact

Linkedin

 

 

Ik heb een bijzondere binding met de andersdenkenden, andersvoelenden en andersdoeners, zoals mensen met kenmerken of een diagnose van autisme, AD(H)D, hoogbegaafden, burnout, bore-out, hypergevoeligheid of een combinatie hiervan.

Ervaar je veel onrust in je hoofd en om je heen? Loop je hierdoor weleens tegen onbegrip aan op je werk? Weet je je er even geen raad meer mee? Als jij meer behoefte hebt aan richting, inzicht, maar bovenal meer rust, dan ben je bij mij van harte welkom.

Voor wie

Mijn cliënten/coachees zijn vaak andersdenkend of andersvoelend, zoals mensen met kenmerken of een diagnose van autisme, AD(H)D en hoogbegaafden, al dan niet met een burn-out, bore-out, hypergevoeligheid of een combinatie hiervan.

Jobcoaching

Ik help medewerkers om vanuit rust, balans en zelfkennis vooruit te kijken en meer autonomie en grip op het leven en hun werk te krijgen. Hierbij is het mijn uitgangspunt om de werksituatie voor zowel de werknemer als de werkgever leuker, makkelijker en ontspannen en succesvol te maken. Dit doe ik o.a. door neurodiversiteit op een andere, positieve manier in te zetten in de organisatie en zodoende effectiviteit en inclusiviteit te bewerkstelligen.

Als jobcoach help ik jou en je werkgever of leidinggevende om de juiste werkvoorwaarden- en omgeving te creëren, waardoor jij met plezier naar je werk gaat. We zorgen ervoor dat je je talenten kan inzetten en dat je werkgever tevreden is over jouw bijdrage aan het bedrijf en je resultaten.

Wat kan ik als jobcoach zoal doen

• Je begeleiden bij en adviseren in hoe jij goed kan functioneren en je competenties kan inbrengen.
• Jouw werkgever of leidinggevende voorlichten over en begeleiden bij hoe jij goed kan functioneren en je competenties kan inbrengen.
• Je begeleiden bij communicatie op de werkvloer: als je bijvoorbeeld tegen problemen aanloopt op het werk of in de samenwerking met anderen. Denk o.a. aan elkaar verkeerd begrijpen, moeite hebben met onverwachte gebeurtenissen, overprikkelende factoren op de werkplek.
• Niet alleen komen als er problemen zijn, maar deze door middel van coaching voor te zijn.
• Als er wel problemen zijn, bemiddelen en mijn expertise inzetten ten bate van de voortgang en oplossing.
• Zorgen dat jij je beter begrepen voelt en de aansturing en aanwijzingen krijgt van je leidinggevende zoals die het beste voor jou werken. Waardoor je beter kunt functioneren.
• Aanwezig zijn bij voorbesprekingen
• Een eventueel kennis over ASS en/of ADHD verbeteren.
• Jouw kwaliteiten beter matchen met de werkzaamheden, voorkomen van overschatting of onderschatting (burn out of bore out)
• Een persoonlijke handleiding/werkplan voor en samen met jou en je werkgever maken.
Het is de bedoeling dat je uiteindelijk het werk zelfstandig kunt uitvoeren. Daarna blijf ik bereikbaar wanneer er een probleem ontstaat of als er nog onduidelijkheden zijn.

Business coaching

Ben je zelfstandig ondernemer of wil je dat worden? Dan zet ik mijn ervaring, expertise en kennis uit meer dan 20 jaar succesvol ondernemerschap, ASS, ADHD en coaching in om samen met jou en met jouw ideeën en talenten een succes van je onderneming te maken.

Werkwijze

Ik vind het belangrijk om samen met jou te ontdekken wie jij bent als mens, wat jij kunt en wilt. Op persoonlijk en op werkvlak. Ik help je om jezelf ondanks - of dankzij - je ‘anders zijn’ zelfverzekerd en volwaardig te voelen.
Ik ben een energieke coach die kan fungeren als tijdelijke als ruggensteun, motivator, meedenker, goede luisteraar en vertrouwenspersoon. We onderzoeken waar jouw kracht en talenten liggen en hoe jij deze op jouw manier en tempo kunt ontwikkelen. Ik help je ook te groeien in je werk en te doen waar jij blij van wordt. De coachingsvormen die ik toepas zijn (o.a.) coaching op locatie (op het werk) en soms ook wandelcoaching en coaching via beeldbellen.

Wie is en achtergrond

Ik ben een echte left- én rightbrainer, waardoor ik zowel praktisch, logisch, georganiseerd alsook creatief, gevoelig en empatisch ben. Ik heb een brede interesse en een eeuwige leerhonger, dus ben ik regelmatig aan de studie. Ik houd van reizen, de natuur, esthetische zaken zoals kunst, design en van lekker eten, maar wat mij het meest en altijd al gefascineerd heeft, is het gedrag en de psyche van de mens.

Na een opleiding aan de Hoge Hotelschool, werkte ik enkele jaren als projectleider in de congres- en evenementenbranche in Den Haag en Amsterdam. Later verhuisde ik samen met mijn partner naar Drenthe om een Oudsaksische pannenkoekboerderij over te nemen, waarbij ik onder andere het personeelsmanagement, de marketing en de communicatie voor mijn rekening nam. Daarnaast ben ik meer dan 10 jaar freelance lifestyle-, reis- en foodfotograaf en uitgever geweest. In al deze bedrijven kon ik zowel mijn gedrevenheid als mijn creativiteit heel goed kwijt. Maar belangrijker: ik leerde heel veel van het ondernemerschap en van al die verschillende mensen waarmee ik werkte en die ik begeleidde. Ik woon en werk nog steeds in Den Haag én in Drenthe, vandaar dat ik zo’n brede regio kan bedienen.

De laatste jaren ben ik opgeleid tot en werkzaam als levens-, job-, businesscoach en profiler. In mijn werk verweef ik al mijn kennis en levenservaring op het gebied van mensen, creativiteit, autisme, AD(H)D, zingeving, motivatie, ontspanning, emotie- en stressregulatie, hoogbegaafdheid, competenties, ondernemerschap, westerse en oosterse coachings- en profilingtechnieken en meer.

Zoek je een coach die heel goed kan luisteren en aanvoelen, maar tegelijkertijd niet van het ‘pappen en nathouden’ is? Ik help je jezelf weer ‘aan’ te (durven) zetten, maar ook tot je ware zelf en tot rust te komen. Lukt dat niet linksom, dan gaan we rechtsom, altijd zoekend naar en aansluitend op jouw manier en tempo.

Samenwerking en vergoeding

Jobcoaching wordt vaak (deels) vergoed door het UWV of door de gemeente. iQ Coaches is een door de UWV erkende organisatie. De begeleiding kan ook door jezelf of je werkgever worden bekostigd. Ik werk samen met andere iQ Coaches, Het UWV, ouders, partners, leidinggevenden, Human Resources, stagebegeleiders, artsen, psychologen, psychiaters, arbeidsdeskundigen, docenten en mentoren.

Contact

Het begint met een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Neem dus gerust contact op om een afspraak te maken en te onderzoeken wat ik voor je kan betekenen.
Heb je interesse in een training, workshop of behoefte aan voorlichting in je bedrijf?
Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Autisme en zingeving

herman witte blouse podium
Herman de Neef
vertelt hier over
Autisme en Zingeving

Boek bestellen

step0001390x113
Bestel hier het boek!
Je kunt je hier ook
inschrijven
voor onze workshop

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies