1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Amsterdam, Hilversum

2076 Walter Bruijn webWalter Bruijn

*** In verband met een volle praktijk neem ik momenteel geen nieuwe cliënten aan ***
Linkedin

 

 

 

Ik ben Walter bruijn, 51 jaar en woonachtig in Hilversum. Sinds Januari 2020 ben ik bij IQ coaches aangesloten om binnen hun visie en de ontwikkelde Plllar methodiek mensen binnen het Autistisch spectrum, maar ook met diagnoses als ADHD, ADD, LAH, LVB of Schizofrenie levensbreed te gaan coachen.
Activiteiten die ik momenteel doe staan enorm dicht bij mijn hart en is iets waar mijn leven altijd om heeft gedraaid: Het helpen van mensen

Hoe help ik mensen met Autisme, ADHD en ADD?

Mensen die in het Autisme spectrum of met bijvoorbeeld ADHD of ADD zijn gediagnostiseerd lopen vaak tegen kleine dingen aan die voor hun het leven moeilijk maken. De Pillar methodiek geeft handvatten om hier naar te kijken en dit stapje voor stapje aan te pakken zodat er meer kwaliteit van leven kan worden bereikt. Het echt luisteren naar de persoon en die ook centraal laten staan (en niet de zorgverlener) is een pijler van de genoemde Pillar methodiek.
Levensbrede begeleiding is onontbeerlijk omdat verschillende aspecten waar mensen tegen aan lopen allemaal bij elkaar aansluiten of zelfs overlappen. Geïsoleerd kijken naar voorkomende uitdagingen kan daarmee zelf oplossingen in de weg staan.

Levenscoaching / Jobcoaching / Gezinscoaching

Door mijn switch vanuit het bedrijfsleven waar ik jarenlang ook individuele werknemers heb gecoached en begeleid, tezamen met een brede carrière in de sport coaching maakt dat ik een brede achtergrond heb en meerde invalshoeken kan gebruiken en benaderen om het individu of het hele gezin te coachen naar een grotere kwaliteit van leven.

Mijn specialiteit

Naast uiteraard het werken volgens de Pillar methodiek heb ik ervaring in het werken met de Positive Discipline methodiek binnen het opvoeden en begeleiden van kinderen, motivational interviewing en kan ik desgewenst werken met energie stromen in het lichaam d.m.v. Reiki.

 

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Autisme en zingeving

herman witte blouse podium
Herman de Neef
vertelt hier over
Autisme en Zingeving

Op weg naar rust

step0001390x113
Bestel eenvoudig en snel het boek 'Op weg naar rust' via bol.com.

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies