1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Onze jobcoaches

Haarlemmermeer - Amsterdam

belinda hesterBelinda van Steijn

*** In verband met een volle praktijk neem ik momenteel geen nieuwe cliënten aan ***

Facebook

Soms heb je in een bepaalde fases van je leven ondersteuning nodig om je weg te vinden. Dat geldt niet alleen voor mensen met autisme of ADHD/ADD, heel veel mensen kennen zo’n periode. Wanneer je last hebt van je autisme spectrum stoornis of ADHD/ADD is het extra lastig. Dan kan je tijdelijk of voor langere tijd best een steuntje in de rug gebruiken van iemand die je de weg wijst en je coacht in het nemen van stappen. Ik ben zo’n coach die het leuk vind om je daarbij te helpen.

Jobcoaching

Autisme en ADHD/ADD beperkt zich niet tot de situatie thuis en je vrije tijd. Het uit zich ook op het werk. Wanneer je daar problemen ondervindt of graag wilt dat je je op het werk beter gaat voelen, kijk ik samen met jou en de leidinggevende/werkgever hoe we de situatie kunnen verbeteren. Het zoeken naar ander werk behoort ook tot de opties. IQ Coaches is een door het UWV erkende jobcoachorganisatie.

Wie ben ik?

Mijn naam is Belinda van Steijn. Ik woon in Nieuw-Vennep en werk als coach in Haarlemmermeer en omgeving en in Amsterdam. Ik heb ruim 35 jaar werkervaring als redacteur in de journalistiek. De laatste jaren werkte ik steeds voor consumentenprogramma’s waarbij ik mensen met allerlei soorten problemen hielp. Soms kwamen die mensen in een uitzending, maar heel vaak niet. Ik hielp ze dan achter de schermen verder. Ik vond dat heel leuk en nuttig en wilde daar graag meer mee doen. Ik volgde een aantal coachingopleidingen en heb me aangesloten bij IQ-coaches. Dat was voor mij een logische stap omdat ik ervaringsdeskundige ben als het gaat om ADHD/autisme. Ik begeleid mijn jongste zoon al sinds zijn diagnose in de vierde klas van de basisschool. Inmiddels is hij volwassen. Door begeleiding en training heeft hij zich kunnen ontwikkelen tot een zelfstandige man die veel zelf kan oplossen. Soms heeft hij nog steun en begeleiding nodig. Ik ben nu niet meer werkzaam op journalistieke redacties, maar blijf wel schrijven.

Specialisme

Ik ben goed in plannen en overzicht creëren, houd van duidelijkheid en helder communiceren. Door mijn journalistieke ervaring heb ik in de media/journalistiek een uitgebreid netwerk. Ik lees en schrijf graag en geef ook schrijftrainingen aan mensen die daar behoefte aan hebben; denk dan aan studenten die een scriptie moeten schrijven of mensen die voor hun werk rapporten of artikelen moeten schrijven. Dit kan ook onderdeel zijn van het coaching traject bij IQ-coaches. Daarnaast geef ik mindfulness/MBSR cursussen in Hoofddorp en weet ik als geen ander welke technieken je kunt inzetten om rust te krijgen in je leven, hoe je de gedachtestroom in je hoofd af en toe uit kunt zetten en meer kunt genieten van de dingen om je heen. Mindfulness kan ik ook een op een inzetten bij cliënten die dat fijn vinden.
Spreekt mijn verhaal je aan? Neem dan contact met me op. Wie weet spreken we elkaar snel.

 

 

 

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Autisme en zingeving

herman witte blouse podium
Herman de Neef
vertelt hier over
Autisme en Zingeving

Boek bestellen

step0001390x113
Bestel hier het boek!
Je kunt je hier ook
inschrijven
voor onze workshop

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies