1 aanmelden nieuwe client

iQ Coaches

  • levenscoaching
  • pillar
  • voorlichting

Onze jobcoaches

Utrecht-Vianen

Aernout web 00000002Aernout de Beaufort

Contact

Facebook
Linkedin

Aernout is coach voor mensen met levendige hersenen en mensen die leven met de rem erop. Denk aan ADHD, hoogbegaafdheid en chronische vermoeidheid. Hij werkt in de regio Utrecht - Vianen.

Als we het werk nou eens wat simpeler maken...

Je bent slim en vaardig genoeg voor je werk, maar toch loop je wel eens tegen hindernissen aan. Soms loopt je hoofd over of begrijpen je collega en jij elkaar niet. Of heb je net een nieuwe functie en weet je niet hoe je er in moet groeien.

Wat zou het mooi zijn om erover te kunnen praten met een objectieve buitenstaander; begrip, reflectie en tips te krijgen. Bij iQ Coaches noemen we dit jobcoaching.

Als coach zorg ik voor inzicht en overzicht; bij jou, maar ook bij je baas, als je dat wilt. We bespreken samen hoe jij in elkaar zit en onder welke omstandigheden je de beste resultaten behaalt. Daarna gaan we aan de slag om die omstandigheden te realiseren, zodat jij met plezier in je werk steeds effectiever wordt.

Anders gezegd: we gaan het werk simpeler maken. Niet door je makkelijke taken te geven, maar door te zorgen dat je er meer grip op krijgt. Juist door je intelligentie meer te benutten. Want jij bent iemand die uitdaging nodig heeft. Inzicht en overzicht brengen rust en die rust maakt alles simpeler.

Werkwijze

Tijdens onze kennismaking zal ik eerst veel naar je luisteren. Ik doe veel moeite om jou steeds beter te begrijpen. Je zult merken dat ik meestal rustig ben, diep kan doorvragen en soms streng ben waar nodig. En uiteindelijk maak ik dingen simpeler.

Ik coach je op jouw kantoor, of op een andere locatie van jouw voorkeur.

Mijn werkstijl is: veel praten, regelmatig lachen en vaak uitleggen hoe iets werkt (in jouw gedachten en bij andere mensen). Dat wissel ik af met actie: je werkplanning doornemen, samen prioriteiten bepalen en oefenen met een nieuwe manier van communiceren, bijvoorbeeld. Waar nodig, gaan we in gesprek met je collega’s.

Het begint allemaal met een intakegesprek. Dit is vrijblijvend en gratis. Neem gerust contact op om een afspraak te maken.

Werkgebied en specialisme

Mijn cliënten zijn werkende mensen van bovengemiddelde intelligentie. Zij luisteren naar een van de volgende termen:
ADHD, ADD, hoogbegaafd, chronisch vermoeid, trage schildklier (hypothyreoïdie), depressie, autismespectrumstoornis, ASS, Asperger, introvert, oude ziel, nieuwetijdskind.

Ondernemers, creatieven en IT'ers zijn mijn specialisme.

Waarom kiezen voor Aernout?

Mijn roeping is mensen zich 'heel' laten voelen. Ik hecht veel waarde aan jezelf kunnen zijn en begrip tussen mensen.

Ik heb 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt als ICT’er en managementconsultant. Bedrijfsprocessen verbeteren, reorganisaties en organisatiebrede IT-systemen ontwerpen waren mijn specialismen. Zo heb ik in de keuken gekeken bij vele organisaties, van de politie en industrie tot verzekeraars.

Naast een studie Psychologie heb ik veel persoonlijke ervaring met levendige hersenen. Zo bestaat mijn gezin uit ADHD'ers en heb ik veel gewerkt met autistische collega's. Zelf heb ik heel wat barrières moeten overwinnen als hoogbegaafde met een trage schildklier. Ik ken de worsteling om je draai te vinden in het werk en ik heb beleefd hoe het is om het leven toch mooi te maken.

Vergoeding

Jobcoaching kan worden vergoed vanuit het opleidingsbudget van je werkgever, of door het UWV.

per 1 januari 2020 is het nieuwe BTW-nummer NL001908068B50
KvK 68736878

 

 

Persbericht "Hoe dan wel?"

 

hoe dan wel1

Vrijdag 24 november jl. ontving Swanet Woldhuis, directeur NVA,tijdens het drukbezochte jaarcongres van de NVA in het Beatrixtheater in Utrecht, het eerste exemplaar van het boek van Herman de Neef getiteld ‘’Hoe dan wel?’’.

Klik hier voor de printversie van het persbericht

Autisme en zingeving

herman witte blouse podium
Herman de Neef
vertelt hier over
Autisme en Zingeving

Boek bestellen

step0001390x113
Bestel hier het boek!
Je kunt je hier ook
inschrijven
voor onze workshop

Op weg naar rust bestellen

Op weg naar rust bestellen

Andere boeken

Andere boeken

Reacties en recensies

Reacties en recensies