Klantenfeedback & Ideeënbus

Cliënten kunnen het beste opkomen voor hun eigen belangen. Zij zijn de ervaringsdeskundigen binnen de begeleiding die de coaches van iQ Coaches bieden. Een cliëntenraad is door de relatief snelle doorstroom van cliënten niet praktisch uit te voeren. Ook het feit dat wij geen locaties hebben waar cliënten worden ontvangen, maar dat onze coaches zelfstandige ambulante begeleiders zijn, die bij de cliënt op bezoek komen, speelt hier een rol bij.

Met onze Ideeënbus zorgen we ervoor dat onze cliënten toch bij de ontwikkeling van onze dienstverlening worden betrokken en wij hun feedback mee kunnen nemen bij de permanente verbetering van onze kwaliteit. Wat vind jij als cliënt belangrijk en hoe ervaar je onze zorg- en dienstverlening?

Mochten er vanuit de organisatie plannen op stapel staan die voor jou als cliënt veranderingen met zich meebrengen, dan zal jouw coach je daarover informeren. Dat is de meest korte en de meest vertrouwde lijn tussen organisatie en cliënt. Je kunt dan aangeven dat je gehoord wilt worden over deze verandering. Wij zullen dan een hoorzitting organiseren.

Bij aanvang van een begeleidingstraject zal de iQ Coach, naast de klachtenregeling, de nieuwe cliënt ook wijzen op deze mogelijkheid om betrokken te worden bij de ontwikkeling van onze dienstverlening op de hier beschreven wijze.

Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten hun stem kunnen laten horen. Via deze (digitale) Ideeënbus voor cliënten kun je jouw tips en opmerkingen kwijt. We ontvangen ze graag.

Jouw idee kun je sturen aan:
iQ Coaches
Postbus 90055
1006 BB Amsterdam
of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij nemen je Idee binnen uiterlijk twee weken in behandeling en nemen, mocht je dat willen, hierover contact met je op.

Heb je een klacht? Lees hier onze klachtenregeling

Zingeving door levensbrede
begeleiding van mensen met
autisme en ADHD.

Copyright © iQ Coaches
All rights reserved