iQ Coaches nieuws april 2015

Als je deze mail niet goed kunt zien, bekijk 'm dan online.
iQ Coaches

 

Beste lezer,

We beginnen deze nieuwsbrief van april met heel goed nieuws: We hebben er twee nieuwe iQ Coaches bij! Anja en Sylvia. Hieronder stellen ze zichzelf voor. Ook komt er weer een Informatiebijeenkomst om iQ Coach te worden. Daarnaast komt onze rubriek Werk en Talent weer aan bod. Als kers op de taart hebben we in deze nieuwsbrief een exclusief interview met ervaringswerker, coach en spreker Gijs Horvers!


Foto Sylvia Kastein iQ coaches Haarlem

Nieuwe iQ Coach Sylvia Kastein

Ik ben Sylvia, 29 jaar en ik ben op 1 april gestart als iQ Coach Haarlem.
Mijn hart ligt bij adolescenten en jong volwassenen en ik ben hier dan ook in gespecialiseerd. Ik vind het leuk om naast de gebruikelijke middelen ook sport, spel en andere (buiten-)activiteiten in te zetten. Daarnaast ben ik door mijn diverse praktijkervaringen gespecialiseerd in culturele hulpverlening. Lees meer

 

 

foto iQ Coaches Alkmaar Anja Dekker

Nieuwe iQ Coach Anja Dekker

Ik ben Anja Dekker en ik ben iQ Coach Alkmaar. Ik ben opgegroeid in een gezin waar het vanwege autisme en doofheid anders ging dan bij mijn vriendinnen thuis. Dat heeft mij gestimuleerd in het onbevooroordeeld en open benaderen van mensen en situaties. Mijn passie is mensen te zien groeien in wat zij kunnen en willen.
Lees meer

 

 

iQ Logootje

Informatie bijeenkomst 16 mei

Er komt weer een informatie bijeenkomst 'Van zorgverlener naar zorgondernemer' aan. Deze bijeenkomst is bedoeld voor enthousiastelingen die graag meer willen weten over het starten als iQ Coach. Heb jij affiniteit met autisme, een groot netwerk én wil je starten als ondernemer?
Kom dan naar de bijeenkomst op 16 mei!
Lees meer

 

 

duimpje

Rubriek Werk en Talent

Wij geloven dat het juist mensen met autisme zijn die de wereld kunnen veranderen. Door hun andere en originele denkwijze kunnen ze vaak tot andere inzichten komen dan andere mensen. Sommigen worden hiermee uitermate succesvol. Een voorbeeld hiervan is wetenschapper en dierkundige Temple Grandin. Temple heeft meer ethisch verantwoorde slachthuizen ontworpen waardoor de dieren minder lijden. Haar talent om feilloos de veranderingen in details waar te nemen in het gedrag van de koeien en haar grote visualisatie vermogen hebben haar hiertoe in staat gesteld. Meer weten over de competenties van mensen met autisme?
Lees meer

 

 

Foto Gijs Horvers interview

Interview met Gijs Horvers

Deze maand hebben we Gijs Horvers bereid gevonden om een exclusief interview met ons te doen. Gijs heeft zelf autisme en is ervaringswerker, coach en spreker. Ook heeft hij samen met Marjon Kuipers het boek Plan B geschreven. Gijs vertelt ons openhartig over zijn werk, zijn inspiratiebron en zijn visie op autisme. Klik hier voor het interview.

 

 

 

 Tot volgende maand!


 

 Met vriendelijke groet Herman de Neef

 
Wil je deze mail niet meer ontvangen? Schrijf je uit